DA LI JE BILO MESTA? Gajić o odluci da ne bude registrovan za Ligu šampiona
Milan Gajić, Foto: Starsport©

espreso na marakani

DA LI JE BILO MESTA? Gajić o odluci da ne bude registrovan za Ligu šampiona

- Bože zdravlja, igraćemo Ligu šampiona i sledeće godine, pa ću je i ja valjda igrati – rekao je defanzivac Zvezde

Objavljeno: 11:06h
Nikola Husein

Nakon perioda adaptacije i nešto lošijih partija, Milan Gajić se polako vraća u formu i pokazuje da nije slučajno došao u Crvenu zvezdu.

Nekadašnji defanzivac Bordoa je vezao dve dobre partije. Protiv Voždovca je asistirao za gol Vukoanovića, a protiv Mačve je kumovao prvencu Kanjasa.

– Zadovoljan sam jer sam se vratio dobrim igrama. Uvek je teško kada se duže vreme provede van terena, možda se to i osetilo na fizičkom planu. Ali iz utakmice u utakmicu je bolje. Čekaju nas Olimpijakos i gostovanje u Kruševcu. Znači mi da igram. Lepo je biti deo ekipe, imati učinak na terenu. Zadovoljan sam pobedom i svojom igrom – rekao je Gajić.

Crvena zvezda nije registrovala Gajića za utakmice Lige šampiona.

To je završena priča. Takva je bila odluka i idemo dalje. Mi smo profesionalci i moramo to da prihvatimo. Trudiću se da u domaćem prvenstvu budem na što većem nivou. Bože zdravlja, igraćemo Ligu šampiona i sledeće godine, pa ću je i ja valjda igrati – rekao je Gajić.

Zvezda je u prvom poluvremenu igrala veoma dobro, ali je pala u drugom. Šta je razlog?

Ne bih rekao da je zbog fizičke spreme. U prethodnom periodu smo često otvarali rivala golom i kasnije privodili meč kraju. Danas smo primili gol nesrećno, ne znam da li su oni imali još neku šansu pored tog gola. Možda su nam i glave išle ka utakmici koju imamo u utorak protiv Olimpijakosa – zaključio je Milan Gajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.