SUJETA ILI ISTINA: Objavljeno kako je glasao Ronaldo, a kako Mesi u izboru za najboljeg! Mnogi se neće iznenaditi!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Allesandro Di Marco

POJELA GA SUJETA

SUJETA ILI ISTINA: Objavljeno kako je glasao Ronaldo, a kako Mesi u izboru za najboljeg! Mnogi se neće iznenaditi!

On je na prvo mesto stavio saigrača iz Juventusa Matijsa De Lihta, a na druge dve je pozicinirao fudbalere šampiona Evrope Liverpula

Objavljeno: 09:51h

Za najboljeg igrača sveta proglašen je kapiten Barselone Lionel Mesi.

To se nikako nije svidelo Portugalcu Kristijanu Ronaldu koji se nije pojavio na dodeli nagrada u milanskoj "Skali". Najboljeg igrača na svetu biraju profesionalni fudbaleri na javnom glasanju, a sada je otkriveno kako su glasali kandidati za nagradu - Mesi, Ronaldo i Virdžil Van Dajk.

Argentinac je kao najboljeg izabrao Sadija Manea, na veliko iznenađenje na drugo mesto je stavio najvećeg rivala Kristijana Ronalda, a na treće Frenkija de Jonga.

Prilikom glasanja na videlo je izašla velika kao planina sujeta Kristijana Ronalda koji konkurentima nije dao nije glas. On je na prvo mesto stavio saigrača iz Juventusa Matijsa de Lihta, a na druge dve je pozicinirao fudbalere šampiona Evrope Liverpula Mohameda Salaha i Sadija Manea. Na prvo mesto, Van Dajk je stavio Lionela Mesija, a drugu i treću poziciju dodelio je klupskim kolegama Mohamedu Salahu i Sadiju Maneu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.