FERNANDO SANTOŠ RUŠI NEOSVOJIVU TVRĐAVU MARAKANU: Portugalija ima oružja koja će iskoristiti protiv Srbije!
Fernando Santoš, Foto: EPA/Rodrigo Antunes

PORTUGALAC OPREZAN

FERNANDO SANTOŠ RUŠI NEOSVOJIVU TVRĐAVU MARAKANU: Portugalija ima oružja koja će iskoristiti protiv Srbije!

Portugalija je prva selekcija koja je osvojila Ligu nacija, ali to ne znači da se automatski plasirala na takmičenje gde će braniti pehar sledeće godine

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu u 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" ugostiće Portugaliju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Selektor Portugalaca Fernando Santoš, priznao je da ne zna šta može da očekuje od najboljih srpskih fudbalera imajući u vidu da su promenili šefa stručnog štaba i da je tu sada Ljubiša Tumbaković.

Duel protiv Kristijana Ronalda i drugova biće Tumbakovićev debi na klupi Srbije.

- Svesni smo da srpski igrači imaju veliki potencijal. Očekujemo nešto drugačije, s obzirom na to da je promenila selektora. Nećemo previše promeniti taktiku u odnosu na prvi meč. Karakteristično za Srbiju je to da insistira da napada iz kontranapada, a na nama je da to sprečimo – rekao je Santoš.

Portugalija je prva selekcija koja je osvojila Ligu nacija, ali to ne znači da se automatski plasirala na Evropsko prvenstvo gde će braniti pehar sledeće godine.

Želimo da uložimo energiju. Osvajanjem Lige nacija smo samo obezbedili plej-of. Još jedan način da se kvalifikujemo. To je uradila i Srbija kroz svoju grupu. Mi želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. Ne sumnjam da i u Srbiji isto razmišljaju - dodao

Selektor Portugalije želi pobedu u Beogradu.

Pretpostavljam da je Srbija pripremila strategiju. Mi ćemo probati da odgovorimo. Želimo da pobedimo, ali znamo da to želi i Srbija. Igraju kod kuće i sa te strane imaju prednost. Imamo i mi svoja oružja, nastojaćemo da ih iskoristitimo – zaključio je Santoš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.