MILENKOVIĆ PRED OKRŠAJE S RONALDOM I PORTUGALCIMA: Mi smo igrači s karakterom! Držimo se svi zajedno kao jedan!
Nikola Milenković je pričao o predstojećem meču protiv Portugalije, Foto: Starsport©

najvažnija utakmica kvalifikacija

MILENKOVIĆ PRED OKRŠAJE S RONALDOM I PORTUGALCIMA: Mi smo igrači s karakterom! Držimo se svi zajedno kao jedan!

Mladi štoper ističe da je najvažnije ne primiti gol, što je jako teško

Objavljeno: 09:29h

Srpski fudbaler Nikola Milenković rekao je da je Portugalija protivnik vredan pažnje, ali da reprezentacija Srbije treba da gleda sebe i spremi se najbolje moguće. - Imaće ambiciju da naprave dobar rezultat, ali moramo da odgovorimo pred našom publikom u našoj zemlji. Moramo da budemo spremni. Protivnik je veoma težak, šampion Evrope, zavređuje pažnju, ali moramo da gledamo sebe i spremimo se najbolje moguće. Utakmica treba da zavisi od nas, ako to bude bilo moguće - rekao je Milenković novinarima u Staroj Pazovi.

Nikola Milenković je rekao da je najvažnije ne primiti gol na Marakani
Nikola Milenković je rekao da je najvažnije ne primiti gol na Marakanifoto: Starsport©

Srbija će dočekati Portugaliju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. - Prvo da ne primimo gol, a da pokušamo da ga postignemo. Veoma je teško da se protiv Portugalije ne primi gol, a to otvara mnogo mogućnosti, mogućnost pobede pre svega - kazao je Milenković. Upitan je da li najbolji fudbaler Portugalije Kristijano Ronaldo ima mane. - Sigurno ima, ali radi se o velikom šampionu koji je davao golove gde god da je igrao. Ne treba tolika pažnja da se posvećuje pojedincu, već Portugaliju da gledamo kao tim. To su igrači koji u svakom momentu mogu da prelome utakmice, ali treba da se baziramo na tim, da vidimo šta oni rade - odgovorio je mladi fudbaler Fiorentine.

Nikola Milenković kaže da se Portugalija mora gledati kao tim, a ne kao Kristijano Ronaldo
Nikola Milenković kaže da se Portugalija mora gledati kao tim, a ne kao Kristijano Ronaldofoto: Starsport©

Naveo je da je kolektiv jaka snaga reprezentacije Srbije. - Srbija ima mnogo igrača sa karakterom. Držimo se zajedno, kao jedan, pokušavamo da održimo zajedništvo i atmosferu koju imamo u ekipi. Ako nekome ne krene dobro, svako bi stao iza njega i pomogao mu na najbolji mogući način - kazao je Nikola Milenković. On je izrazio nadu da će odbrana srpskog tima biti na visini zadatka, kao i cela ekipa. Svetsko prvenstvo u Rusiji bilo je za njega veliko iskustvo iz kog je mnogo naučio.

Nikola Milenković ističe da Srbija ima igrače sa karakterom
Nikola Milenković ističe da Srbija ima igrače sa karakteromfoto: Starsport©

- To je bilo veliko iskustvo, igrati Svetsko prvenstvo sa 21 godinom. Prošao sam velike poraze. Ali, u fudbalu se nikad ne zna, danas si gore, sutra dole. Nadam se da ćemo krenuti uzlaznom putanjom i da ćemo tako nastaviti - rekao je Milenković. Utakmica između Srbije i Portugalije igraće se u subotu do 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.