NAVIJAČ DOŽIVEO SRČANI UDAR NA MARAKANI: Žao mi je što neću moći da gledam Zvezdu u Ligi šampiona!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

sve se dobro završilo

NAVIJAČ DOŽIVEO SRČANI UDAR NA MARAKANI: Žao mi je što neću moći da gledam Zvezdu u Ligi šampiona!

"Sad se osećam super, u utorak bi trebalo da izađem iz bolnice, ali se bojim da sam sa utakmicama za ovu godinu završio"

Objavljeno:

Revanš utakmica Crvene zvezde i Jang bojsa definitivno je jedna od najuzbudljivijih utakmica koje su Delije imale priliku da prate u tekućem milenijumu.

Upravo ova utakmcia mogla je da budre i poslednja za jednog navijača crveno-belih koji je odmah po okončanju iste doživeo srčani udar. Jedan odmah po izlasku sa stadiona, a drugi nekoliko kilometara dalje, negde oko Rakovice.

Reč je o Valjevčaninu Dušanu Ristiću koji je strastveni navijač Zvezde godinama u nazad.

Ristić je posle drugog napada hitno prebačen u Zemunsku bolnicu, a par dana kasnije, kada mu se stanje stabilizovalo , prebačen je u Valjevsku bolnicu odakle se putem društvenih mreža javio prijateljima i ostalim navijačima crveno-belih koji su se zabrinuli za njegovo zdravlje.

- Infarkt me je pogodio na samom izlasku sa Severa, na onom platou pre novih stepenica... Mislim tu je bio prvi udar , a posle je drugi bio prema Rakovici, i tu me je pokupila Hitna i odvezla u bolnicu u Zemun. Sad se osećam super, u utorak bi trebalo da izađem iz bolnice, ali se bojim da sam sa utakmicama za ovu godinu završio. Danas ću znati sve. Zamisli da gledam Bajern u Minhenu, da ne pominjem na našoj Marakani - rekao je Dušan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.