ZVEZDIN HEROJ MATEO GARSIJA: Jedan od najlepših golova u karijeri!
Mateo Garsija, Foto: FK Crvena zvezda

ZA KRATKO VREME

ZVEZDIN HEROJ MATEO GARSIJA: Jedan od najlepših golova u karijeri!

Krilni napadač istakao je da je veoma srećan zbog pobede i da je to bio možda i najlepši gol, koji je postigao u dosadašnjem dleu karijere

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u derbiju petog kola Superlige Srbije protiv Vojvodine sa 2:1, a pobednički gol delo je Matea Garsije.

Argentinac se u drugom poluvremenu sjajno snašao i povratnu loptu volejem poslao u dalji ugao gola, što je bilo dovoljno za peti trijumf crveno-belih u domaćem šampionatu.

Krilni napadač istakao je da je veoma srećan zbog pobede i da je to bio možda i najlepši gol, koji je postigao u dosadašnjem delu karijere.

- Izuzetno nam je bilo bitno da i na domaćoj sceni beležimo dobre rezultate i da sa pobedom odemo na odmor. Efektan i lep pogodak, inače se dobro snalazim sa povratnim loptama. Drago mi ne što sam bio precizan i što je ovakav gol doneo pobedu timu. Sigurno je jedan od najlepših golova koje sam dao u karijeri. Nastaviću da radim naporno, kako bi ovaj bio samo prvi u nizu - rekao je Garsija za klupski sajt.

Do sada je postigao dva gola u crveno-belom dresu.

- Izuzetno mi znači dobar start u Zvezdi. Svaki gol je bitan za samopouzdanje, posebno novajliji. Srećan sam što sam za ovako kratak boravak u klubu uspeo da obradujem naše navijače. Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno - dodao je.

Sledi reprezentativna pauza, nakon koje crveno-beli nastavljaju takmičenje u Evropi, kao i na domaćem terenu, a Garsija je istakao da će odmor svima dovro doći.

- Igrači su prošli cele kvalifikacije za Ligu šampiona i uporedo igrali Superligu, tako da pauza dolazi u pravom trenutku. Imaćemo dovoljno vremena da se odmorimo, ali i da dodatno poredimo na taktičkim zamislima – zaključio je Garsija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.