IMAM IGRAČE KOJI NISU NA SVOM NIVOU: Miloje zadovoljan pobedom, ali ima još mnogo da se radi!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

izjava

IMAM IGRAČE KOJI NISU NA SVOM NIVOU: Miloje zadovoljan pobedom, ali ima još mnogo da se radi!

Strateg Zvezde ipak nije bio zadovoljan izdanjem pojedinaca.

Objavljeno: 23:06h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, ekipu Vojvodine sa 2:1 u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Posle meča igru svog tima prokomentarisao trener crveno-belih Vladan Milojević.

- Čestitao bih Vojvodini na fer i korektnoj igri. Pokazali su da nisu slučajno u samom vrhu tabele. Sa druge strane čestitao bih i mojim igračima. Mislim da je derbi kola opravdao očekivanja. Probali smo da promenimo formaciju, da vidimo kako izgledamo kada promešamo karte - rekao je Milojević i dodao:

foto: Starsport©

- U prvom poluvremenu smo se fizički istrošili. Znali smo da su nam glavna pretnja dubnske lopte Nikole Drinčića kojima su tražili put preko brzih igrača poput Gemovića, Đuričina i Ezea. Probali smo da zatvorimo taj prostor. Iz nepažnje smo primili gol preko uigrane akcije domaćina.

Strateg Zvezde ipak nije bio zadovoljan izdanjem pojedinaca.

- Imao sam dosta igrača koji nisu bili na svom nivou. Drugo poluvreme smo dobro kontrolisali i evrogolom Garsije krunisali smo dobar period naše igre. Publika je videla pregršt dobrih akcija, šansi i siguran sam da je zadovoljna napustila stadion. Idemo na odmor zadovoljni. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo posle dva meseca konstantnog rada.

Na kraju je uputio i poruku treneru protivničke ekipe.

- Kolegi Lalatoviću, koji pravi sjajne rezultate, želim mnogo uspeha u daljem takmičenju i ne sumnjam da će Vojvodina biti u vrhu tabele - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.