OVO JE NAJTEŽIH 100 KORAKA U ŽIVOTU JEDNOG FUDBALERA: Švajcarac ušao u tunel Marakane - nikad ga neće zaboraviti!
Tunel Marakane - kako je nekada izgledao, Foto: Youtube / Printscreen

NOVINAR OSTAO U ŠOKU

OVO JE NAJTEŽIH 100 KORAKA U ŽIVOTU JEDNOG FUDBALERA: Švajcarac ušao u tunel Marakane - nikad ga neće zaboraviti!

Švajcarci su i kontatirali bivšeg igrača Partizana Gorana Obradovića koji je kao igrač crno-belih osetio kako je kada prolazite kroz taj tunel

Objavljeno: 27.08.2019. 17:00h
  • 418

Novinar švajcarskog Blika Alan Kunc ušao je u tunel na Marakani pred gostovanje Jang Bojsa Crvenoj zvezdi i ostao je fasciniran onim što je video i doživeo.

- Ovo je najtežih 100 koraka u životu jednog fudbalera - navodi novinar švajcarskog Blika.

- Svlačionica nije na stadionu, već u zgradi napolju, igrači moraju da prođu kroz beskrajni dvodelni tunel. Prvo se spustite direktno ispod Delija kroz podrum, to je naziv ultrasa Crvene zvezde, a onda pre nego što krenete na stadion skrenete levo u manji tunel sa koracima koji su igrađeni tako da kao igrač gostujuće ekipe ne završite direktno u čeljustima Delija čim izađete iz tunela.

Nekadašnji izgled tunela
Nekadašnji izgled tunela foto: Printscreen/Youtube

Švajcarci su kontatirali bivšeg igrača Partizana Gorana Obradovića koji je kao igrač crno-belih osetio kako je kada prolazite kroz taj tunel i to je približio švajcarskoj publici.

- Naravno da to pravi razliku kada izađete kroz taj tunel kao igrač Jang Bojsa ili Partizana. Ceo stadion će biti protiv Jang Bojsa. Dužina tunela je ta koja utiče na to da pritisak na igrače raste svakim korakom. Sve dok vam se srce skoro ne spusti u gaće. Igrači Zvezde se tada osećaju tako kao da im to daje krila, ali kada izađete na teren, posle nekoliko minuta igre sve prođe - naveo je Goran Obradović.

Novinar piše da je tunel promenjen u odnosu na prethodne godine, da su zastrašujući grafiti kao i crvena boja zidova koja imitira krv sada prefarbani, kao i da je ostala samo velika lobanja koja je na samom kraju prvog njegovog dela.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media