PARTIZAN DOVODI PAKLENOG ŠTOPERA: Bivši fudbaler Barselone na meti!
Savo Milošević želi bivšeg fudbalera Barselone, Foto: Beta/Branislav Božić

SJAJNO

PARTIZAN DOVODI PAKLENOG ŠTOPERA: Bivši fudbaler Barselone na meti!

Transfer će biti realizovan ukoliko crno-beli prođu Molde u plej-ofu za Ligu Evrope

Objavljeno: 15:25h

Partizan u četvrtak igra revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Moldea, a ukoliko ostvari plasman u grupnu fazu tog takmičenja dovešće pojačanje.

Uprava crno-belih je rešila da, ukoliko četa Sava Miloševića izbori plasman u Ligu Evrope, ojača konkurenciju na mestu štopera. Prema saznanjima Telegrafa, na meti crno-belih su Maki Banjak iz Olimpije i Slobodan Simović iz Bate Borisova. Oba fudbalera su na izlaznim vratima u svojim timovima.

Prvi pik Sava Miloševića je Maki Banjak, koji ima kamerunski pasoš i prošao je čuvenu fudbalsku školu Barselone La Masiju. Igrao je u Nantu, Saragosi i Admiri iz koje je došao u Ljubljanu. Standardan je na svojoj poziciji, bolje se služi desnom nogom i može da igra i na poziciji desnog beka.

Mnogo je povoljnija situacija po Partizan u slučaju Slobodana Simovića iz beloruskog tima. Tokom karijere, Simović je igrao u Novom Sadu, Spartaku iz Subotice, Dinamu iz Minska, Slovanu iz Bratislave, Hapoelu Kfar Šabi i Aktobeu iz koga je stigao u Bate Borisov.

U novembru mu ističe ugovor sa Belorusima, manje će koštati od Banjaka, ali je bez obzira na to druga opcija u potrazi za štoperom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.