EDRIJEN! EDRIJEN! Klop odlepio i iskrivio usta, pa kao Roki se drao u čast svog golmana heroja!
Jirgen Klop je u čast svog golmana imitirao Rokija Balbou, Foto: Printscreen/Twitter/@LFC

Oduševio je sve

EDRIJEN! EDRIJEN! Klop odlepio i iskrivio usta, pa kao Roki se drao u čast svog golmana heroja!

Nemački trener je još jednom pokazao koliko je nekonvencionalan i ekscentričan

Objavljeno:

Trener Liverpula Jirgen Klop pohvalio je golmana Adrijana za odbranu poslednjeg penala u osvajanju Superkupa Evrope. - Edrijen! Edrijen! Kao Roki, kakva priča - rekao je Klop u kameru odmah posle utakmice u Istanbulu u kojoj je Liverpul posle penala pobedio Čelsi i osvojio prvi trofej u sezoni.

Regularni deo utakmice završen je 1:1, posle produžetaka bilo je 2:2, a Liverpul je dao svih pet penala. - Niko na stadionu nije želeo produžetke, to je bilo ubistvo. Nisam siguran za penale, ali koga sada briga. Dobro smo počeli utakmicu pa pali. Kasno je sada pričati o fudbalu. Morali smo da se borimo i upravo to su momci uradili - kazao je Klop.

Španski golman Adrijan San Migel, koji je stigao kao zamena za povređenog Alisona Bekera prošle nedelje, odmah je postao heroj pošto je odbranio poslednji šut Tamija Abrahama. - Dobrodošli u Liverpul. Veoma sam srećan zbog ekipe, zbog toga što igram u Liverpulu i zbog navijača - rekao je Adrijan kome je ovo prvi trofej u karijeri, a ima pune 33 godine.

Adrijan je u 33. godini osvojio prvi trofej u karijeri
Adrijan je u 33. godini osvojio prvi trofej u karijerifoto: EPA/Tolga Bozoglu

Liverpulu mnogo znači trofej, a to su potvrdile i reakcije igrača. Džejms Milner je na društvenim mrežama objavio: "Liverpul u Istanbulu, mestu gde se trofeji teško osvajaju", čime je aludirao na osvajanje Lige šampiona iz 2005. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.