NOVE HIT REČI SAVA MILOŠEVIĆA: Mi i da hoćemo da se branimo, ne umemo!
Savo Milošević, Foto: Adria Media TV

espreso na licu mesta

NOVE HIT REČI SAVA MILOŠEVIĆA: Mi i da hoćemo da se branimo, ne umemo!

- Što se tiče publike, mislim da smo mi kao klub toliko navikli na bilo šta što se tiče publike, ništa na svetu ne može da nas iznenadi. Na sve smo navikli u Srbiji - rekao je strateg crno-belih

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Trener Partizana Savo Milošević se obratio novinarima pred sutrašnji revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Lige Evrope protiv Malatije.

Crno-beli imaju sjajan rezultat iz utakmice u Beogradu, pošto su savladali turskog predstavnika sa 3:1, a igra je bila takva da su veoma lako mogli još neki gol da spakuju u mrežu Malatije.

- Nema puno tajni, već smo igrali više puta u našem prvenstvu protiv istog rivala u kratkom periodu. Znamo mnogo o njima, kao i oni o nama, pa nećemo biti u prilici da se međusobno iznenadimo. Bitno je da igrači budu spremni da odgovore fizički i da budu spremni na pritisak sa tribina koji će sigurno biti veći nego što je to bilo na našem stadionu. Mislim da će to biti veoma važno za sutrašnji meč - rekao je Savo Milošević.

Turski novinar pitao je Miloševića da li će Partizan posle dobrog rezultata u Beogradu sutra napadati ili braniti rezultat iz prvog meča?

- Sve ono što smo planirali smo i ostvarili smo u prvoj meču. Zato ne mislim da je dobro da bilo sta menjamo za ovaj meč, jer je sve dobro funkcionisalo. Ako je gospodin mislio da ćemo se vratiti u odbranu, mi to i da hoćemo - ne znamo! Moramo da izbrišemo rezultat iz glave. Probaćemo da ponovimo neke stvari i da ih iznenadimo.

Crno-beli prema rečima stratega Partizana nemaju još formiran tim.

- Jedini problem koji mogu da kažem, mi još uvek nemamo do kraja formiran tim. Pojačanja koja su došla, primer su Sadik i Asano, nisu prošla period da se maksimalno inkorporiraju u tim. Da imamo formiran tim, bili bismo spremni na ritam cetvrtak-nedelja. Ali sve su ti stvari s kojima moramo da se nosimo. Neću da kukam, nego da se prilagođavamo situaciji, da se najbolje moguće nosimo s tim. Zasad smo primorani da rotiramo igrace.

Kada je reč o atmosferi na Malatii areni, Milošević je istakao da Partizan nema problem sa tim.

- Što se tiče publike, mislim da smo mi kao klub toliko navikli na bilo šta što se tiče publike, ništa na svetu ne može da nas iznenadi. Na sve smo navikli u Srbiji.

Da li je probao kajsije iz Malatije pitali su ga domaći novinari?

- Obavestili su nas o tome da je to najbolji proizvod iz Malatije. Naš doktor danas za ručak nije uvrstio kajsije na jelovnik, a baš sam se pitao zbog čega ih nema za stolom.

Aleksandar Šćekić smatra da Partizan očekuje mnogo teža utakmica nego u Beogradu.

- Svi smo svesni da nas očekuje mnogo teža utakmica nego u Beogradu, na njihovom stadionu i pred njihovom publikom. Ali svesni smo naših kvaliteta i ako ispoštujemo dogovor sa trenerom mislim da neće biti nikakvih problema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.