ZAČUDILO ME JE KAD IH NISAM VIDEO U BEOGRADU: Oprezne reči Zdjelara pred meč Partizana sa Malatijom!
Saša Zdjelar, Foto: Adria Media TV

espreso na licu mesta

ZAČUDILO ME JE KAD IH NISAM VIDEO U BEOGRADU: Oprezne reči Zdjelara pred meč Partizana sa Malatijom!

- Mislim da nas čeka dugih i teških 90 minuta, Moramo da budemo i bolji nego što smo bili na našem stadionu da bi prošli dalje - rekao je vezista Partizana

Objavljeno: 17:08h
Aleksa Radosavljević

Fudbalere Partizana očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Lige Evrope sa Malatijom u Turskoj.

Crno-beli su odigrali sjajnu utakmicu u Beogradu, gde su savladali turskog predstavnika sa velikih 3:1, a odličnu rolu na meču imao je Saša Zdjelar, koji je bio diskretni heroj u pobedi Parnog valjka.

- Ja samo dajem sve od sebe, cela igra na super nivou i nema potrebe da se bilo ko izdvaja - rekao je Zdjelar i osvrnuo se na loše izdanje Partizana protiv Napretka u Superligi Srbije - 2:2.

- Desi se takva utakmica, iz dve šanse primili smo dva gola - loš dan, svi smo znali da neće biti lako, ali desilo se i idemo dalje. Moramo je pamtiti za neke buduće utakmice.

Partizan je na stadionu u Humskoj pre nedelju dana prikazao možda i najbolji fudbal od kada je na klupi Savo Milošević.

- Očekujem sličnu utakmicu kao i u Beogradu, ali sigurno će nam biti mnogo teže. Igraju na svom stadionu, gde su odlično igrali prethodne sezone i mislim da se radi o dobroj ekipi, sa sjanim pojedincima, ali očekujem otvorenu utakmicu, a nadam se da ćemo mi iskoristi šanse i proći dalje.

Zdjelar smatra da ništa još nije gotovo i da crno-beli moraju da odigraju još bolju utakmicu ukoliko žele da se plasiraju u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Nije zavšeno ništa, da smo iskoristili sve šanse iz Beograda drugačije bi smo pričali. Kod nas narod misli da je lako kada se ode na gostujući teren. Kao što je i njima bilo teško da igraju kod nas, tako će i nama biti teško da igramo kod njih. Mislim da nas čeka dugih i teških 90 minuta, Moramo da budemo i bolji nego što smo bili na našem stadionu da bi prošli dalje - rekao je Saša Zdjelar.

Vezista Partizana ističe očekuje da u ovom meču Gohan Tore i Giljermu istrče od prvog minuta na teren.

- Igrački mogu da nas iznenade sa Toreom i Giljermom. Baš me je začudilo što nisu igrali od početka, to su igrači koji donose veliki kvalitet i mislim da će sada biti drugačije.

BONUS VIDEO:

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.