ZVEZDAŠI OSETILI TRAVU NA PARKENU: Izabranici Vladana Milojevića spremni za duel sa Kopenhagenom!
Trening uoči duela sa danskim šampionom, Foto: Adria Media TV

dobra atmosfera

ZVEZDAŠI OSETILI TRAVU NA PARKENU: Izabranici Vladana Milojevića spremni za duel sa Kopenhagenom!

Espreso na licu mesta

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening na stadionu Telia Parken u 19 sati, sat vremena ranije nego što je zakazano odigravanje sutrašnjeg revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda – Kopenhagen.

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je nešto posle podneva u dansku prestonicu. Dočekalo ju je sunčanih i prijatnih 20 stepeni. Imali su izabranici Vladana Milojevića vremena da odmore od puta, pre nego što izađu na teren. Odradili su trening na stadionu koji prima čak 38.605 mesta. Na kompaktnom, kockastom stdionu, sa čijih tribina dominira crvena boja naši prvotimci istrčali su nekoliko krugova, kako bi se zagrejali. Potom se preslo na uobičajen rukometni okršaj, u kome obe ekipe imaju zadatak da postignu što više golova glavom.

Sa tribina trening su posmatrale Zvezdine legende Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Jovan Kule Aćimović, uprava, kao i prijatelji kluba.

Zvezdinu ekspediciju čini 19 fudbalera, a zbog povreda sa ekipom nisu krenuli Pavkov i Boaći, ali kako je već istakao naš šef stručnog štaba Vladan Milojević veruje da će igrači koji dobiju šansu dati sve od sebe.

Telia Parken stadionu, najveći fudbalski teren u Danskoj, sagrađen je na mestu starog danskog nacionalnog stadiona koji je izgrađen davne 1911. godine. Izgradnja Telia Parken stadiona trajala je od 1990. do 1992. godine. Sadašnje ime dobila je 2014. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.