DANCI ŠPIJUNIRAJU DELIJE: Velika panika u Kopenhagenu zbog dolaska navijača Crvene zvezde!
Delije dolaze u velikom broju, Foto: Dado Đilas

mere predostrožnosti

DANCI ŠPIJUNIRAJU DELIJE: Velika panika u Kopenhagenu zbog dolaska navijača Crvene zvezde!

Biće krcat stadion

Objavljeno:

Navijačka mobilzacija Zvezdaša za utakmicu u Kopenhagenu u punom je zamahu, i već sada je jasno da će stadion "Parken" biti mali da primi sve one koji žele da prisustvuju meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpskog šampiona, po pravilima UEFA, pripada 5% ulaznica za svoje navijače, ukupno 1.700 koje su prosleđene klubu sa Marakane, ali interesovanje daleko prevazilazi taj broj.

U Kopenhagenu su svesni da će Zvezdini navijači na sve načine pokušati da u što većem broju prisustvuju utakmici, pa se već danima u bukvalnom smislu bore da što manji broj karata koji je u slobodnoj prodaji, završi u rukama pristalica gostujućeg tima. Kopenhagen je iz predostrožnosti smislio način kojim će sprečiti Delije da ostvare svoju zamisao, nešto što im je uspelo za prošlosezonski revanš sa Red Bulom u Salcburgu kada su u bukvalnom smislu izvršili invaziju na stadion.

U nastavku možete videti kako su Danci "špijunirali" komunikaciju navijača sa navijačkog foruma.

Prema modelu koji je preduzela uprava Kopenhagena, prodaja ulaznica neće biti u potpunosti slobodna, već će karte moći da kupe samo oni koji su u sistemu kluba, odnosno ljudi koji su u prošlosti kupovali karte za mečeve danskog šampiona.

To će znatno otežati navijačima Zvezde da dođu do karata mimo onog broja koji im pripada po pravilu, međutim, Danci su u blagoj panici jer su Delije organizovale nabavku karata preko lokalaca! O toj akciji diskutuje se i na navijačkom forumu Delija, koji "špijuniraju" i Danci, te su na taj način i saznali o ambicioznom planu navijača Zvezde.

U Kopenhagenu su zato pojačali nadzor prodaje karata, ali kako su i sami priznali u klubu, jednostavno je nemoguće da se iskontroliše baš svaka ulaznica bude usmerena ka navijačima domaćeg tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.