TEODOSIĆ UČIO DECU FUDBALU: Sale Ilić, Danko Lazović i poznati glumci na kampu Dekija Stankovića!
Dejan Stanković je na svoj kamp doveo i Miloša Teodosića, Foto: Promo/Deki5

elita na Deki5

TEODOSIĆ UČIO DECU FUDBALU: Sale Ilić, Danko Lazović i poznati glumci na kampu Dekija Stankovića!

Kamp "Deki5"! i ove godine je stecište poznatih sportista, glumaca, velikih prijatelja Dejana Stankovića

Objavljeno:

Druga sezona kampa "Deki5" se sve više zahuktava. Na obroncima Zlatibora i Kopaonika i ove godine pomeraju se granice kada je organizacija fudbalskih kampova u pitanju. U vrhunskom ambijentu, fantastičnim uslovima za trening i veliku posvećenost svih trenera mališani uče fudbal, ali se uz to sjajno zabavaljaju i druže. Kamp "Deki5"! i ove godine je stecište poznatih sportista, glumaca, velikih prijatelja Dejana Stankovića koji zdušno podržavaju negov projekat i rad sa decom.

Tako su se tokom druge smene sa mališanima družili kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, zatim legendarni fudbaleri Partizana Saša Ilić i Danko Lazović, ali i poznati glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

Na kampu 'Deki5' bili su i Stankovićevi bivši saigrači iz reprezentacije Saša Ilić i Danko Lazović
Na kampu "Deki5" bili su i Stankovićevi bivši saigrači iz reprezentacije Saša Ilić i Danko Lazovićfoto: Promo/Deki5

- Deki Stanković radi sjajnu stvar. Apsolutno znam o čemu govorim, jer sam se i ja posvetio radu sa decom na mom košarkaškom kampu i svestan sam koliku odgovornost sve to nosi. Sve ono što sam video me je zaista fasciniralo, ali ništa manje od čoveka i profesionalca kakav je Deki Stanković nisam ni očekivao. Kamp Deki zaslužuje sve pohvale i zato mi je mnogo drago da sam na ovaj način mogao da pružim podršku celom ovom projektu - konstatovao je Miloš Teodosić. Glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić su i prošle godine bili gosti Dekija Stankovića na Zlatiboru:

Glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić na kampu 'Deki5'
Glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić na kampu "Deki5"foto: Promo/Deki5

- Mi smo stari kamperi - uz osmeh kaže Viktor Savić i dodaje:

- Značajno smo fudbalski napredovali u odnosu na prošlu godinu zato smo se i ponovo vratili - konstatovao je Savić a na njegovu priču se nadovezao Aleksandar Radojičić: - Šalu na stranu, zaista smo uživali prošle godine i još tada smo obećali da ćemo doći ponovo. Biti u društvu Dekija Stankovića i ovih sjajnih mališana je zaista privilegija i to nismo želeli da propustimo.

Saša Ilić je ove godine na kamp 'Deki5' poveo i Danka Lazovića
Saša Ilić je ove godine na kamp "Deki5" poveo i Danka Lazovićafoto: Promo/Deki5

I Saša Ilić je jedan od onih koji je bio u poseti Kampu Deki5 u njegovoj premijernoj sezoni: - Još prošle godine sam bio oduševljen, zato sam ovog leta poveo i Danka Lazovića da vidi jedan sjajan fudbalski projekat kakav je bio potreban Srbiji. Mogu da kažem, da je organizacija podignuta na još viši nivo, a verujet mi da je to bilo jako teško, jer je Deki Stanković u prvoj sezoni postavio vrlo visoke standarde - rekao je Ilić.

1 / 4 Foto: Promo/Deki5

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.