NE ŽELE DA SE PROVEDU KAO SALCBURG: Lukavi Danci smislili kako da spreče Delije da naprave invaziju na Kopenhagen!
Delije na meču u Beogradu, Foto: Starsport©

ŠTOS

NE ŽELE DA SE PROVEDU KAO SALCBURG: Lukavi Danci smislili kako da spreče Delije da naprave invaziju na Kopenhagen!

Loše odluke portugalskog sudije na toj utakmici su probudile inat u navijačima

Objavljeno:

Iako je Zvezdan Terzić pozvao Delije širom Evrope da naprave invaziju na Kopenhagen i stadion "Parken", to izgleda neće biti slučaj.

U utorak je u Danskoj na programu revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će se sastati Kopenhagen i Crvena zvezda. Prvi duel u Beogradu je završen bez pobednika - 1:1 i taj rezultat više odgovara danskom šampionu.

Loše odluke portugalskog sudije na toj utakmici su probudile inat u navijačima, a u crveno-belom taboru veruju da bi u danskoj prestonici izabranici Vladana Milojevića mogli da imaju podršku do 5.000 navijača.

Prema propisima UEFA, Crvenoj zvezdi je za gostovanje u Danskoj pripalo 1.700 ulaznica, a Danci su svesni da za bivšeg šampiona Evrope vlada veliko interesovanje pa ne žele da prođu isto kao Salcburg prošle godine kada je bilo 10.000 Delija na stadionu u Austriji. Zato je Kopehagen pronašao način kako da spreči navijače Crvene zvezde da dođu do karata u slobodnoj prodaji.

Ulaznice neće biti puštene u potpunosti u slobodnu prodaju već će karte moći da kupe samo oni koji su u sistemu kluba to jest oni navijači koji su već ranije kupovali karte za Kopenhagenove mečeve. Zbog ovakvog načina kupovine, čak ni navijači Kopenhagena koji prvi put žele da odu na utakmicu, ne mogu da kupe karte. Imajući u vidu izbirljivost danske publike kada su u pitanju evropski mečevi i kako bi sprečila beogradski tim da ima veliku podršku, uprava Kopenhagena je rešila da žrtvuje zaradu od prodatih karata za meč sa crveno-belima i očekuje oko 25.000 navijača iako stadion "Parken" ima kapacitet 38.065 gledalaca.

Karte koje je Crvena zvezda biće u prodaji u prostorijama "Zvezdine revije" u četvrtak od 16 do 18 časova, a ukoliko ih preostane prodaja će biti organizovana i u petak od 14 do 16 časova na istom mestu. Cena karte je 18 evra, ali će je Delije prodavati za 20 uz obrazloženje da će dva evra od svake prodate ulaznice otići za popunu fonda grupe, a uslov za kupovine karte je posedovanje sezonske ulaznice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.