FASCINIRAN JE NJEGOVOM ŽIVOTNOM PRIČOM: Čuveni režiser želi da snimi film o Siniši Mihajloviću - Bio bi to hit!
Đuzepe Pupi Avati želi da snimi film o Siniši Mihajloviću, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti/EPA/Massimo Percossi

Šalje mu podršku

FASCINIRAN JE NJEGOVOM ŽIVOTNOM PRIČOM: Čuveni režiser želi da snimi film o Siniši Mihajloviću - Bio bi to hit!

Legendarni italijanski reditelj je veoma inspirisan životom srpskog trenera, iako bi mu povod za film bila njegova borba protiv leukemije

Objavljeno:

Legendarni bivši fudbaler i sadašnji trener, Siniša Mihajlović, trenutno bije najvažniju bitku u životu, bori se protiv opake bolesti - leukemije.

Trener Bolonje se trenutno nalazi u bolnici na hemoterapijama i bori se za svoj život, a podrška i želje za brzim izlečenjem i oporavkom mu stižu sa svih strana.

Podrška mu je stigla i od čuvenog italijanskog režisera i velikog navijača Milana, Đuzepea Pupija Avatija, koji je priznao da bi voleo da snimi film upravo o legendarnom Srbinu.

Siniša Mihajlović ima zaista neverovatnu životnu priču
Siniša Mihajlović ima zaista neverovatnu životnu pričufoto: EPA/Giorgio Benvenuti

Iako trenutno promoviše svoj novi film "Gospodin đavo", Avati ističe da mu je fascinantna cela životna priča Siniše Mihajlovića, ne samo priča o njegovoj borbi protiv leukemije, već kompletan njegov život.

- Voleo bih da snimim film o Siniši Mihajloviću. Njegova priča bila bi divna za bioskop. Bio bi to veliki hit. Glavna tema bila bi priča o treneru koji se bori s opakom bolešću, ali ne odustaje da iz bolničke postelje vodi tim. Pritom, mnogo je detalja i epizoda iz njegovog života koji su poznate javnosti, a koji su takođe filmski - rekao je Avati.

Nema čoveka u Srbiji i Italiji, ali i širom sveta koji nije svim srcem uz Mihu i moli se za njegovu pobedu nad opakom bolešću, a isto to želi i Avati.

Đuzepe Pupi Avati je veliko ime u svetu filma (na slici sa Šeron Stoun)
Đuzepe Pupi Avati je veliko ime u svetu filma (na slici sa Šeron Stoun)foto: EPA/Massimo Percossi

- Kad sam čuo za Sinišu, ja sam se razboleo! Teško mi je pala ta vest, ali siguran sam da će pobediti u ovoj borbi. Molimo se svi za njega. Moj jedini film sa fudbalskom tematikom bio je "Poslednji minut", koji su ljudi voleli, ali nije dobro prošao na blagajnama. Od tada nisam želeo ni da pokušavam da radim film o fudbalu. Možda sad bude drugačije.

Avati je jedno od najpoznatijih i najuticajnijih trenerskih imena u Evropi, čak 3 puta je osvajao Zlatnu palmu u Kanu.

Svakako i da ove njegove reči i želja ulivaju dodatnu snagu Siniši da istraje u borbi i da se ne predaje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.