PARTIZAN NEMA RAZLOGA ZA STRAH: Odbrana Malatije je šuplja kao švajcarski sir, a golman neviđena kiksara!
Detalj sa meča Malatije i Olimpije, Foto: Printscreen/Youtube

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

PARTIZAN NEMA RAZLOGA ZA STRAH: Odbrana Malatije je šuplja kao švajcarski sir, a golman neviđena kiksara!

Iskoristili su Slovenci slabu uigranost odbrane Malatije i došli do nerešenog rezultat koji im budi nadu za narednu rundu

Objavljeno:

Malatija je po imenima dobar tim, ali sudeći po utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nema razloga da se Partizan plaši turskog tima.

Ekipa iz Anadolije je na domaćem terenu odigrala nerešeno 2:2 protiv ljubljanske Olimpije. Iskoristili su Slovenci slabu uigranost odbrane Malatije i došli do nerešenog rezultat koji im budi nadu za narednu rundu.

Jednim potezom je u 13. minutu Olimpija izbacila kompltenu odbranu Malatije, a strelac vodećeg gola za slovenačku ekipu bio je Vukušić. Izjednačenje je došlo sedam minuta kasnije kada je Bifuma poslao udarac sa 30 metara, lopta je zakačila Mezu po glavi i završila u golu.

Bili su bolji Turci u drugom poluvremenu. Stihijski napadi su se isplatili pošto je u 66. minutu dosuđen penal za Malatiju, a sa 11 metara precizan je bio Jahović. To bi bio i konačan rezultat da golman Farnole nije napravio veliki kiks. Pokušao je nerezonski da pokupi centaršut sa desne strane, ali je zaplivao kroz kazneni prostor, a Savić je to iskoristio i postavio konačnih 2:2 u 74. minutu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.