ŠPANSKI NOVINARI OPLELI PO JOVIĆU POSLE DEBIJA: Ti si za C tim! Očajan si, nisi pipnuo loptu!
Jović je debitovao za Real, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

zamerke

ŠPANSKI NOVINARI OPLELI PO JOVIĆU POSLE DEBIJA: Ti si za C tim! Očajan si, nisi pipnuo loptu!

Novinari Marke i Asa nisu bili uopšte "fini" prema mladom Srbinu koji je na teren ušao početkom drugog poluvremena kada je zamenio Karima Benzemu

Objavljeno:

Španski sportski listovi koji pomno prate sva dešavanja u Real Madridu, detaljno su analizirali učinak svih igrača koji su dobili šansu protiv Bajerna u Hjustonu u Međunarodnom kupu šampiona.

Nas naravno najviše intertesuje kako su španske kolege skenirale igru Luke Jovića.

Novinari Marke i Asa nisu bili uopšte "fini" prema mladom Srbinu koji je na teren ušao početkom drugog poluvremena kada je zamenio Karima Benzemu.

Srbin se našao čak u naslovu Markine analize učinka svih igrača na sinoćnoj premijeri: Jović i Benzema hladno započeli trku za Realovu „devetku”.

- Senka. Nije lansirao poruke da je napadač za koga treba izdvojiti toliki novac. Izolovan, hladan, jedva da je dodirnuo loptu. Manje više kao na Evropskom prvenstvu za mlade u Italije. U grupi novajlija za koje se može reći da su svi osim Azara pojačanja za C tim.

As je pokušao da bude duhovit:

- Razočaravajuća premijera za Jovića. Pozdravio se pred početak utakmice sa Nikom Kovačem, trenerom Bajerna. To je bio njegov vrhunac na ovom susretu.

Tako je to u Španiji, ali to je samo početak...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.