POVRATAK SRĐANA OBRADOVIĆA: Bio je u pritvoru, sada je opet na terenu!
Srđan Obradović, Foto: Saša Pavlić Koky

SAMO U SRBIJI

POVRATAK SRĐANA OBRADOVIĆA: Bio je u pritvoru, sada je opet na terenu!

Navijači ga pamte po brojnim "greškama"

Objavljeno:

Kontroverzni srpski sudija Srđan Obradović, iako je zbog meča Spartak - Radnički Niš bio u pritvoru, dok se postupak pred novosadskim sudom protiv njega i dalje vodi, on se vraća na srpske terene.

Međutim, Obradović neće suditi utakmice već se našao na listi posmatrača Prve lige! Odnosno - ocenjivanje mlađih kolega u drugom po rangu takmičenju.

Obradovića navijači pamte po brojnim grešaka tokom mečeva, a vrhunac je usledio na meču Spartak - Radnički u maju 2018. kada je svirao "fantomski" penal za domaći tim koji je samo on video.

Ubrzo posle meča je uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio položaj, određen mu je pritvor i pokrenut postupak. Iza sebe ima niz kontroverznih odluka. Sigurno mu je jedna od najkontroverznijih ona sa 153. derbija kada nije video gol-aut Džona Ruiza pre asistencije za Kangu, pošto je izašao izvan terena s loptom.

Takođe, svirao je i penal zbog koga su fudbaleri Mladosti napustili teren u duelu protiv Bačke. Imao je sumnjive odluke na mečevima Zvezde protiv Vojvodine i Borca, gde je u obe situacije "pogurao" crveno-bele penalom ili crvenim kartonom. I na utakmicama Prve lige Srbije imao je svoje "bravure" i svirao je jedan od sramotnijih penala koji je viđen u Srbiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.