IGRAĆE S PARTIZANOM, PA IĆI NA POSAO U 5 UJUTRU! Trener Velšana preti crno-belima: Dajte i te Srbe!
Trener Partizanovog sledećeg rivala, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović, Printscreen

SETIMO SE ŠAMROKA

IGRAĆE S PARTIZANOM, PA IĆI NA POSAO U 5 UJUTRU! Trener Velšana preti crno-belima: Dajte i te Srbe!

- Moji igrači na terenu porastu za deset centimetara - istakao je Morison

Objavljeno:

Jedna od senzacija prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope dogodila se u Škotskoj, gde je Konahs Kvej, maleni velški tim, izbacio Kilmarnok iz daljeg takmičenja i tako zakazao duel sa Partizanom u narednom kolu.

Trener ovog tima, Endi Morison, nije ni mogao, a ni želeo da sakrije uzbuđenje zbog istorijskog uspeha tima koji je pre par godina ispao od novosadske Vojvodine u prvom krugu evrokvalifikacija.

- Napravili smo nešto magično. Vels treba da bude ponosan. I dalje ne mogu da verujem šta su momci uradili. Povremeno se uštinem da vidim da ne sanjam - rekao je Morison u čijem se glasu osećao prkos zbog konstantnog omalovažavanja velškog fudbala.

Pa i njega samo.

- Da ovde sedi trener U23 ekipe Milana Andreas Morisijani svi bi sada pričali o tome. Ali ne, ovo je Endi Morison, to je samo agresivan i organizovan tim... A ja znam kako da zaustavimo superiorne protivnike i možda sada počnu i nas da gledaju. Ponosan sam na ove momke. Petorica njih će sutra morati da ustanu u pet ujutru da idu na posao.

Nagrada stiže u vidu beogradskog Partizana. Rešeni su Velšani da se još jednom isprse.

- Dajte i te Srbe, ne brinem zbog njih! Svima ćemo se suprotstaviti. Tehnički, fizički. Moji momci na terenu porastu desetak centimetara. Čuo sam pre početka utakmice, mislio da je bio trener Kvins Parka, koji je rekao da ćemo primiti šest komada, ali da se on ne bi iznenadio ni ako bude 10. Ovo je poruka za sve njih. Nemojte nikad da otpisujete muškarce. Moj kapiten ima 37 godina, Majkl Vajld ima 35. Ali imaju lavovska srca, nikad ne odustaju - istakao je Morison.

Šta vi mislite, ima li Konahs Kvej snage da se suprotstavi Partizanu? Ako nešto nauči od Šamrok Roversa, ko zna...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.