GOBELJIĆ JE U TEŠKOM STANJU: Milojević otkrio šta se dešavalo nakon meča! Slavickasu ugrožena karijera!
Trener srpskog šampiona je ljut zbog starta Gobeljića, Foto: Starsport©

kada su se glave ohladile

GOBELJIĆ JE U TEŠKOM STANJU: Milojević otkrio šta se dešavalo nakon meča! Slavickasu ugrožena karijera!

Iskusni stručnjak je zadovoljan izdanjem svog tima

Objavljeno: 08:30h

Fudbaleri Crvene zvezde izboril su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su u revanš susretu bili bolji od litvanske Suduve i u narednoj rundi ih čeka dvoboj sa finskim Helsinkijem.

Strateg srpskog šampiona Vladan Milojević je ekipi iz Litvanije je uputio izvinjenje zbog neopreznog starta Gobeljića nad Slavickasom, koji je slomio nogu.

- Želim pre svega da uputim izvinjenje u ime kluba, stručnog štaba i igrača zbog nesrećnog starta Gobeljića nad Slavickasom. Želim brz oporavak igraču Suduve. Bilo je teško i mučno posle preloma noge gostujućeg igrača. Gobeljić je u teškom psihičkom stanju. Zajedno smo otišli do gostujuće svlačionice i izvinili se predstavnicima Suduve -rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Slavickasu je slomljena noga posle starta Gobeljića
Slavickasu je slomljena noga posle starta Gobeljića foto: Starsport©

Iskusni stručnjak je zadovoljan izdanjem svog tima.

– Kad je utakmica u pitanju igrali smo znatno bolje nego u Litvaniji, ali ima još prostora za napredak. Potrebne su nam takmičarske utakmice i siguran sam da ćemo iz meča u meč biti sve bolji. Imali smo pregršt lepih šansi da postignemo treći gol i rešimo sve dileme u potpunosti. Rezultat 0:0 donosi određene probleme jer, pored toga što „jurite“ pogodak, morate da budete oprezni da ne primite gol i uđete u neželjenu situaciju. Nije bilo lako ni igrati sa igračem manje od 64. minuta. Rival je veoma dobra ekipa i nije slučajno stigla na korak od Lige Evrope prošle sezone. Nisu naivna ekipa i zato je postojao strah sa moje strane. Zadovoljan sam, imamo prostora da napredujemo i bićemo svakako još bolji. Već za vikend nas očekuje početak prvenstva. Okrećemo se duelu sa Javorom, želim da igrači budu fokusirani na prvu narednu utakmicu. Najbitnije je da smo prošli u drugo kolo kvalifikacija. Ima vremena da se spremimo i za susret sa Helsinkijem - dodao je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli su se plasirali u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona
Crveno-beli su se plasirali u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.