SAMO JE REKAO 'DOVEDITE MI TO DETE': Devojka čija je ispovest potresla region otkrila kako joj je Miha spasio život
Nikolina Radunović i Siniša MIhajlović, Foto: Printscreen/Facebook, AP/Giorgio Benvenuti

ISPOVEST

SAMO JE REKAO 'DOVEDITE MI TO DETE': Devojka čija je ispovest potresla region otkrila kako joj je Miha spasio život

Otkako je Mihajlović objavio da boluje od leukemije, podrška mu stiže sa svih strana

Objavljeno: 19:18h

Podgoričanka Nikolina Radunović na svom Fejsbuk profilu objavila je emotivnu poruku upućenu Siniši Mihajloviću koja je rasplakala region.

Otkako je Mihajlović objavio da boluje od leukemije, podrška mu stiže sa svih strana. Srpski trener je tokom igračke karijere pomogao devojci iz Crne Gore tako što je prikupio novac za njenu operaciju srca, a Nikolina nije ni slutila da će njenu ispovest pročitati veliki broj ljudi.

- Volela bih da moj glas dođe do njega. Da nije bilo Siniše, ko zna kojim putem bi otišao moj život. On je moj spasilac, čovek za koga je moj život i te kako vezan. Dobrotvor i humanista - rekla je Nikolina Radunović za "Novosti".

Od rođenja je Nikolina patila od srčane mane opasne po život. Od tada je trajala i borba za njen život. Tada se pojavio Siniša Mihajlović koji je obezbedio novac za operaciju, a Radunovićeva je operisana kada je imala četiri i po godine.

- Na prostoru bivše Jugoslavije nije bilo moguće obaviti intervenciju. Šansa se pojavila u Londonu, ali se sredstva nisu mogla prikupiti. Radilo se o kompleksnoj srčanoj mani sa kojom se medicina do tada jako retko sretala. Siniša Mihajlović je sasvim slučajno saznao za moj problem, i to preko našeg zajedničkog prijatelja koji je sada, nažalost, pokojni. I on je, kao i Siniša, bio iz Borovog Sela kod Vukovara. Nije znao ni ko sam, niti odakle, već je samo poručio - "Dovedite mi to dete!" - dodala je Nikolina u izjavi za beogradski list.

U to vreme, Mihajlović je igrao za Lacio.

- Uspeo je da mobiliše ceo tim kako bi mi se pomoglo. Najviše novca uplatio je Siniša, a ostatak fudbaleri rimskog kluba. Operisana sam, vratila se u život i, kao što vidite, danas potpuno normalno funkcionišem, živim i ništa mi nije uskraćeno. Nisam jedina kojoj je on pomogao, jer ih je zaista mnogo. Nikada se nije zbog toga eksponirao, jer je to radio kao pravi vernik i humanista. Siniša je deo mog života, iako ga ne poznajem. Ljubav koju osećam prema njemu je zaista posebna i ne može se opisati rečima. I zbog svega toga jako me pogodila vest da je bolestan. Nisam mogla verovati da se nekoj osobi poput njega nešto slično može desiti. Mnogo me pogodila to saznanje i nateralo da napišem poruku za koju nisam očekivala da će izazvati ovakvu buru. A tekst je nastao iz srca i dubine duše - izjavila je.

Iako je od Nikolinine operacije prošlo skoro dve decenije, ona nikada nije uspela da upozna svog spasioca kako bi lično zahvalila. Umesto toga, na mobilnom telefonu i na društvenim mrežama postavlja Mihajlovićeve slike.

- Mnogo ljudi koji me poznaju primetilo je na društvenim mrežama koliko stavljam njegove slike. Sinišinu fotografiju držim na ekranu mobilnog telefona. Volim ga, jer mi je život spasao. Da nije bilo njega, ko zna šta bi se desilo. Pokušavala sam na razne načine da dođem do njega, da ga upoznam ali mi se nije dalo. Bila je na TV Pink emisija "Sve za ljubav", prijavljivala se za učešće kako bih preko njih došla do Siniše, koji je tada bio selektor reprezentacije Srbije. Oni su sa mnom nekoliko puta kontaktirali, obećavali i na tome se završilo - zaključila je Nikolina Radunović u razgovoru za "Novosti".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.