MOJ SINIŠA, PRE 19 GODINA OMOGUĆIO SI MI DA ŽIVIM: Potresno pismo devojke kojoj je Mihajlović platio operaciju!
Siniša Mihajlović, Foto: AP/Giorgio Benvenuti

VELIKI ČOVEK

MOJ SINIŠA, PRE 19 GODINA OMOGUĆIO SI MI DA ŽIVIM: Potresno pismo devojke kojoj je Mihajlović platio operaciju!

Javili su se fudbaleri koje je popularni Miha trenirao, oni sa kojima je i protiv kojih je igrao kao i njegova porodica i navijači

Objavljeno:

Kako se saznalo da Siniša Mihajlović boluje od leukemije, tako su počele da stižu poruke podrške sa svih strana.

Javili su se fudbaleri koje je popularni Miha trenirao, oni sa kojima je i protiv kojih je igrao kao i njegova porodica i navijači.

Uz njega je i Nikolina Radulović iz Podgorice kojoj je 2000. godine srpski trener platio operaciju srca i troškove lečenja. Sada je ona poželela da pomogne Mihajloviću kako jedino može.

- Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu". Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu. Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše. Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka. Miha, legendo... Miha, kralju... Miha....Bori se! Izdrži! Pobedićeš! - napisala je Radulovićeva na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.