SVETOZAR MARKOVIĆ OPROSTIO DUG PARTIZANU: Veličanstven potez novog štopera Olimpijakosa!
Svetozar Marković u dresu Olimpijakosa, Foto: Printscreen/Twitter/@olympiacos_org

ESPRESO SAZNAJE

SVETOZAR MARKOVIĆ OPROSTIO DUG PARTIZANU: Veličanstven potez novog štopera Olimpijakosa!

Poznato je i koja cifra je u pitanju

Objavljeno: 11:30h
Aleksa Radosavljević

Mladi štoper Svetozar Marković u utorak je i zvanično potpisao ugovor sa Olimpijakosom, koji ga je od Partizana kupio za 1.500.000 evra uz deset odsto procenta sledeće prodaje.

S obzirom na ne baš idealnu finansijsku situaciju u klubu, što je potvrdio i potpredsednik kluba Vladimir Vuletić u velikom intervjuu koji je dao u Sloveniji, i Markoviću nisu isplaćena sva potraživanja.

Međutim, pošto je potpisao za grčkog velikana, mladi reprezentativac Srbije je oprostio zaostale plate klubu iz Humske.

Svetozar Marković
Svetozar Marković foto: Starsport©

Kako saznaje Espreso.co.rs, on se odrekao 50.000 evra u korist kluba koji mu je trasirao put na evropsko tržište, uradivši isto što i mnoštvo njegovih prethodnika (Marko Janković, Uroš Đurđević...).

- U Partizan sam došao pre tačno osam godina. Pamtim ih samo po lepim uspomenama jer sam u Beogradu i Partizanu stekao najbolje drugove sa kojima sam prošao do sada najvaźnije trenutke u karijeri i sa kojima se i danas druźim. Sa njima sam u mlađim kategorijama osvajao prvenstva i turnire u inostranstvu i zajedno maštao o ovome gde smo danas - istakao je Marković prilikom potpisivanja ugovora sa pirejskim crveno-belima.

Zaista lep gest štopera, koji će po ovome ostati dugo upamćen među navijačima Partizana.

Inače, treba podsetiti i da Partizan ove srede od 18 časova u Klagenfurtu ima najtežu proveru na letnjim pripremama. Protivnik crno-belima biće francuski Bordo, za koji nastupa Vukašin Jovanović, bivši štoper Crvene zvezde. Meč ćete moći da pratite uživo na Espreso.co.rs.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.