OČEKUJE SE DA EKSPLODIRA: Terzić ga ne pušta iz Zvezde, a njemu je u glavi samo Liga šampiona na Marakani!
Jevtović u zagrljaju sa saigračima, Foto: Starsport©

ESPRESO U AUSTRIJI

OČEKUJE SE DA EKSPLODIRA: Terzić ga ne pušta iz Zvezde, a njemu je u glavi samo Liga šampiona na Marakani!

- Više mi leži leva strana, jer mogu da ulazim u sredinu, da šutiram, snalazim se sa obe noge, tako da mi nije bitno gde ću da igram, važno je samo da sam na terenu - istakao je za Espreso.co.rs

Objavljeno:
Nikola Husein

Milan Jevtović je stigao u Crvenu zvezdu kao neko od koga se mnogo očekivalo. Nije dobio pravu šansu u prvoj sezoni u dresu srpskog šampiona, ali ostaje utisak da kad god je bio na terenu, on je uvek dao svoj maksimum i uspeo da postigne 4 pogotka u crveno-belom dresu.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je novinarima u Austriji rekao kako Jevtović sigurno ne ide iz kluba i da sjajno radi na pripremama, tako da se na njega u novoj sezoni ozbiljno računa.

Evropske kvalifikacije uskoro počinju, Jevtović je spreman za novi početak...

- U Austriji radimo više na taktici i na uigravanju, malo nas je umor stigao, igramo prijateljske utakmice da se malo uigravamo i ide sve po planu i programu.

Milan Jevtović
Milan Jevtović foto: Starsport©

Ostao je bez prave prilike u prethodnoj sezoni.

- Pa, eto prošle godine nisam nešto preterano igrao, u drugoj polusezoni sam odigrao samo dve utakmice, vodim se činjenicom da dam svoj maksimum jer se rad i trud uvek isplati. Moja obaveza je da radim i treniram, pa ćemo videti kako će ići dalje u narednom periodu.

Na kom delu terena se najbolje snalazi.

- Više mi leži leva strana, jer mogu da ulazim u sredinu, da šutiram, snalazim se sa obe noge, tako da mi nije bitno gde ću da igram, važno je samo da sam na terenu.

Milan Jevtović
Milan Jevtović foto: Starsport©

Partije iz Rozenborga su ga preporučile ekipi Vladana Milojevića. Ima li razlike između šampionata u Norveškoj i Srbiji?

- U Norveškoj sam igrao dosta utakmica u kontinuitetu, tako da mi je to donelo više samopouzdanja. Tamo se više trči, traži se lopta u prostor. Ovde je svakako i veći pritisak zbog kluba u kom nastupam. Ima velike razlike između norveške i srpske lige.

Fudbalski uzor?

- Idol mi je bio debeli Ronaldo, kopirao sam njegove driblinge, radio biciklice, čak sam i kopirao njegovu frizuru sa Mundijala 2002. godine.

Ronaldo (pravi)
Ronaldo (pravi) foto: AP

Najbolji fudbaler protiv koga je igrao u svojoj karijeri?

- Najbolji igrač protiv koga sam igrao je Adrijano, bivši levi bek Barselone, mnogo dobro me je čuvao i zadao mi je puno muka.

Najveći san - Liga šampiona...

- Naravno, to mi je san. Bio sam na klupi protiv PSŽ-a, nisam dobio šansu, tako da se nadam da ću imati prilike ove sezone sa Zvezdom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.