ZVEZDA PREDSTAVILA REPREZENTATIVCA: Možda odmah bude prosleđen u drugi klub!
Nikola Vasiljević i Mitar Mrkela na promociji, Foto: Espreso

Espreso u Austriji

ZVEZDA PREDSTAVILA REPREZENTATIVCA: Možda odmah bude prosleđen u drugi klub!

Na Marakani će s vremenom uvideti da li da ga pošalju u sredinu gde će redovno braniti

Objavljeno:
Nikola Husein

Crvena zvezda promovisala je svoje najnovije pojačanje, golmana Nikolu Vasiljevića.

Reprezentativni čuvar mreže predstavljen je pred medijima u Vindišgarstenu, gde se crveno-beli nalaze na pripremama.

- Nikola je skrenuo pažnju u poslednjih nekoliko sezona. Pratili smo ga i odlučili da dovedemo u Crvenu zvezdu. Ima sve predispozicije za vrhunskog golmana, doveden je kao velika perspektiva. Ima mogućnosti da napreduje, pred njim je velika budućnost - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Vasiljević je stigao iz Radnika iz Subotice sa oreolom člana seniorske selekcije Srbije i dodatno će pojačati konkurenciju među stativama, s obzirom na to da su tu i Milan Borjan i Zoran Popović.

- Videćemo u toku leta. Svakako da ćemo doneti odluku koja je u najboljem interesu Zvezde i Nikole. Sa jedne strane je dobro da nastavi da brani, a sa druge da ima i mesta za dodatno napredovanje. Videćemo - rekao je Mrkela o mogućnosti da Vasiljević bude prosleđen negde na pozajmicu, usled velike konkurencije.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam potpisao za ovako veliki klub, svestan sam da se ovde računaju samo pobede i titule. Konkurencija je jaka, nadam se da ću se izboriti da budem drugi golman, a kad sve ude spremno i - stanem na gol - poručuje Vasiljević.

Nikola je pre pola godine bio na korak do "Marakane".

- Bilo bi bolje da sam tada stigao, bilo je sve završeno, bio sam blizu prelaska. Ali, posle šest meseci se realizovalo i zadovoljan sam na kraju.

On je pričao i o svojim prednostima.

- Mislim da sam zbog visine dominatan u skoku, ali moram da napomenem i da sam dobar u igri dole, nogama - podvukao je Vasiljević.

BONUS VIDEO:

(Izveštaš iz Austrije, Nikola Husein)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.