ESPRESO SAZNAJE: FSS u četvrtak smenjuje Krstajića! Dogovor sa novim selektorom već postignut!
Mladen Krstajić skoro sigurno od četvrtka više neće biti selektor Srbije, Foto: Reuters

Ekskluzivno

ESPRESO SAZNAJE: FSS u četvrtak smenjuje Krstajića! Dogovor sa novim selektorom već postignut!

Jedina tačka na dnevnom redu je uskraćivanje poverenja dosadašnjem selektoru

Objavljeno:

Odluka o smeni Mladena Krstajića i imenovanju novog selektora reprezentacije Srbije biće doneta u četvrtak, saznaje "Espreso".

Sednica Odbora za hitna pitanja FSS biće održana u četvrtak u 14 časova sa jednom jedinom tačkom dnevnog reda - rasprava o dosadašnjem radu Mladena Krstajića i njegova smena sa mesta šefa stručnog štaba.

Srbija je protiv Ukrajine doživela debakl posle čega se očekivalo već da bi dosadašnji šef stručnog štaba "Orlova" trebalo da bude smenjen, ali je ta odluka prolongirana za vreme posle meča protiv Litvanije.

Odbor za Hitna pitanja FSS će u četvrtak odlučivati o sudbini Mladena Krstajića
Odbor za Hitna pitanja FSS će u četvrtak odlučivati o sudbini Mladena Krstajićafoto: Beta/Branislav Božić

Pobeda nad nejakom selekcijom sa Baltika nije bila dovoljna da se izvade fleke od katastrofe u Ljvovu i jasno je da je Krstajić izgubio ne samo poverenje navijača i javnosti, već i vodećih ljudi u Fudbalskom savezu.

Kako saznajemo, očekuje se da u četvrtak na sednici rukovodstvao FSS uskrati poverenje dosadašnjem selektoru i na njegovo mesto imenuje Ljubišu Tumbakovića o kome se već danima priča kao o najozbiljnijem kandidatu za novog kormilara nacionalnog tima.

Ljubiša Tumbaković biće novi selektor Srbije
Ljubiša Tumbaković biće novi selektor Srbijefoto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Sa doskorašnjim selektorom Crne Gore je razgovor već obavio potpredsednik FSS-a Nenad Bjeković koji ga najbolje poznaje s obzirom da su godinama uspešno sarađivali u Partizanu krajem 20. i početkom 21. veka.

Tako da se očekuje samo ozvaničenje odluke o smeni Krstajića i postavljanju Tumbakovića što se može očekivati već u popodnevnim satima u četvrtak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.