TUMBA NOVI SELEKTOR SRBIJE?! U FSS-u odlučili ko će naslediti Krstajića!
Ljubiša Tumbaković će postati novi selektor Srbije, Foto: EPA/Boris Pejovic

Očekuje se potvrda

TUMBA NOVI SELEKTOR SRBIJE?! U FSS-u odlučili ko će naslediti Krstajića!

Navodi se da je imenovanje bivšeg trenera Partizana samo pitanje trenutka

Objavljeno: 09:12h

Ljubiša Tumbaković biće novi trener reprezentacije Srbije!

"Žurnal“ i“ Sport klub" objavili su pod oznakom ekskluzivno da su u Staroj Pazovi odlučili da se zahvale dosadašnjem selektoru Mladenu Krstajiću, što se i dalo očekivati posle debakla u Ukrajina koji je poljuljao ugled nacionalno tima.

Iskusni bivši strateg Partizana je ostao bez posla pošto je odbio da vodi reprezentaciju Crne Gore u duelu sa samoglašenom Republikom Kosovo čime je dobio podršku cele nacije.

One je već dve decenije unazad bio uvek u užem izboru kandidata za preuzimanje mesta selektora nacionalne selekcije, ali su uvek prednost dobijali neki drugi.

Izgleda da je sada kucnuo čas da konačno zasedne na klupu "Orlova", prenose mediji pozivajući se na izvore direktno u rukovodstvu FSS.

Mladen Krstajić je davno bio izgubio poverenje navijača i većeg dela javnosti, a posle poraza u Ukrajini od 5:0 izgleda da je izgubio i poverenje čelnih ljudi našeg fudbala.

Iz Stare Pazove je već pre utakmice sa Litvanijom najavljeno da će biti rađena analiza rada i rezultata selektora i da će biti donete neke odluke bitne za budućnost reprezentacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.