DOBRO JE ŠTO SE OVAKO ZAVRŠILO: Za vas ne znamo, ali nama ove reči posle debakla od Ukrajine nisu baš jasne!
Kolarov izvodi slobodnjak, Foto: Starsport©

HM?!

DOBRO JE ŠTO SE OVAKO ZAVRŠILO: Za vas ne znamo, ali nama ove reči posle debakla od Ukrajine nisu baš jasne!

On je rekao i da ekipa mora da gleda napred, ali da je u ovoj situaciji to jako teško

Objavljeno: 10:12h

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je posle poraza od Ukrajine rezultatom 0:5 da je ovo jedna od najtežih utakmica u njegovoj karijeri, najgora otkad on prati reprezentaciju.

- Možda je i gore od onog na Mundijalu u Nemačkoj, apsolutno su zaslužili da nas pobede sa 5:0, dobro je što se tako završilo, moglo je da bude i gore. Kao da ih je bilo 19 na terenu a nas devet. Totalna nemoć, ispraznili smo se, samo ušli u još veću agoniju, a za dva dana nas čeka Litvanija pred praznim tribinama - zaključio je Kolarov.

- Nije bio problem da li smo igrali s trojicom ili četvoricom pozadi, menjao je selektor na poluvremenu... Bili smo nemoćni u svakom segmentu. Nismo mogli da stignemo blizu lopte, kasnili smo konstatno. Bili su duplo bolji od mene u svakom trenutku, a i od svih ostalih. Igrali su timski, mi nismo timski. Jedan izlazi, drugi kasni... - istakao je kapiten.

On je rekao da ekipa mora da gleda napred, ali da je u ovoj situaciji to jako teško

Derbi dana u evropskim kvalifikacijama. I jedni i drugi su maksimalni iz prva dva kola, ali Francuska je kao aktuelni svetski prvak izraziti favorit sa kvotom 1,65 na dvojku. Pogledajte sve ostale MOZZART kvote za meč Turska – Francuska

Kolarov je kazao da je posle utakmice u svlačionici bilo razgovora izmedju igrača, da uvreda nije bilo, kao i da je ovim porazom situacija znatno zakomplikovana.

- Mi moramo u ovoj emotivno teškoj situaciji da pobedimo Litvaniju. Ukrajini sledeći meč dolazi Luksemburg, a Portugal je Portugal, računaš ga da je na Evropskom prvenstvu - rekao je Kolarov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.