PETARDA GA SKUPO KOŠTALA: FSS smenjuje Mladena Krstajića!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

MORA OVAKO...

PETARDA GA SKUPO KOŠTALA: FSS smenjuje Mladena Krstajića!

On je glavni krivac za debakl koji smo doživeli od Ukrajinaca...

Objavljeno:

Srbija je poražena od Ukrajine sa 5:0, bio je to jedan od najgorih poraza koji je naša reprezentacija ikad doživela, a kao jedan od glavnih krivaca za takav debakl figurira Mladen Krstajić.

On je eksperimentisao sa sastavom kada to nije smelo da se radi, protiv uigranih Ukrajinaca, pa će, kako piše Kurir, on biti smenjen u narednih nekoliko dana.

FSS je izgubio strpljenje za njega na mestu selektora, ali će, prema saznanjima već pomenutog dnevnog lista on ipak voditi Orlove u ponedeljak protiv Litvanije pred praznim stadionom Rajko Mitić (suspendovana publika).

Nakon raspada sistema koji se dogodio u petak uveče, i sam selektor je bio svestan koliko je situacija loša, pa je preuzeo krivicu na sebe i istakao da je to bio "šamar koji je za nauk".

- Jednostavno, nije funkcionisalo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Želja igrača je postojala, ali u ovom momentu naišli smo na boljeg. Svu odgovornost preuzimam što se tiče rezultata i taktike. Igračima je najbitniji mir i da se psihološki što bolje spremimo jer moramo da pobedimo u ponedeljal - izjavio je okupljenim novinarima u Lavovu.

Srbija će, čak i da on stvarno ode, imati užasno težak zadatak do kraja kvalifikacija, jer je ispustila upravo one bodove koje nikako nije smela - u duelu sa direktnim rivalom za jedno od prva dva mesta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.