SUDIJA JE NAŠ! NOVO NAMEŠTANJE U SRPSKOM FUDBALU? Internetom kruži snimak Dragana Antića Recka!
Pravio je incidente na meču u Inđiji, Foto: Printscreen

ponovo u centru pažnje

SUDIJA JE NAŠ! NOVO NAMEŠTANJE U SRPSKOM FUDBALU? Internetom kruži snimak Dragana Antića Recka!

Malo je sumnjivo...

Objavljeno: 20:15h

Dinamo iz Vranja doživeo je debakl u prvom meču doigravanja (3:0) za popunu Superlige, a pred revanš se pojavio snimak koji bi morao da upali mnoge alarme.

U nedelju će u Vranju biti odigran revanš nakon koga ćemo i definitivno znati ko će od dva tima sledeće godine igrati u najjačem rangu srpskog fudbala, a u međuvremenu se pojavio snimak koji bi morao da upali mnoge alarme, a sigurno će izazvati polemiku.

Na Instagram profilu predsednika i trenera Dinama Dragana Antića Recka, odeljku za priče, u videu koji je očigledno snimljen uživo čuje se trener Dinama kako u razgovoru sa nepoznatom osobom objašnjava da je "sudija njihov".

-Da ti skrenem pažnju.Sudija je naš. Ne smem ni jedan sekund da uđem da pričam sa sudijom. Jer će ide u prilog na ovih - rekao je Antić na snimku koji se nalazi u priči na Instagram nalogu trenera Dinama.

Podsetimo, Inđija je u prvom meču povela već u četvrtom minutu golom Rogača iz penala, a na "belu tačku" je sudija Aleksandar Vasić pokazao posle prekršaja Pavišića. Vođstvo je duplirao Dimitrov u 32. minutu na asistenciju Andrejića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.