NAPAO SUDIJU, PA UZEO ZA PRAVO DA OPLETE PO ISTOM: Opljačkani smo, smetamo nekome, ima sve da otkrijem!
Dragan Recko Antić, Foto: Starsport©

RECKO OPET JAKO UDARA

NAPAO SUDIJU, PA UZEO ZA PRAVO DA OPLETE PO ISTOM: Opljačkani smo, smetamo nekome, ima sve da otkrijem!

Iz vranja su besni kao risevi

Objavljeno:

Na utakmici između Inđije i vranjskog Dinama u okviru plej-ofa za popunu/opstanak u Superligi, na kojoj je slavila domaća ekipa, desile su se nemile scene.

Trener gostiju Dragan Recko Antić napao je sudiju, a onda našao za shodno da istog oplete u medijima.

Na početku drugog poluvremena, arbitar je isključio napadača gostiju Lefterisa Macukasa, a zatim i trenera gostiju Dragana Antića zbog protesta.

- Ovo je pljačka, iživljavanje sudije, sramota za srpski fudbal - rekao je on, a preneo Sportski žurnal.

- Pomoćni sudija je na početku signalizirao da nije kazneni udarac za domaćina, a on je pokazao na jedanaesterac. Videla se namera da nas pokrade u poslednjoj utakmici u karijeri. Ko je mogao da pošalje baš sudiju iz Vojvodine da se oprosti u ovom meču?! Apsurdno je što je vratio da se penal ponovo izvede, međutim prvi je u kazneni prostor ušao igrač Inđije - dodao je on.

Revanš je zakazan za nedelju, a Antić je najavio da će Dinamo odgovoriti. - Vidim da smetamo nekome, zato ćemo u nedelju da pokažemo celoj Srbiji koliko vrede i Dinamo i Vranje. (Defanzviac Inđije, Nikola) Anđelković je provocirao naše igrače, za nas Vasić nije ništa svirao, za rivala - sve! Znam odakle idu otrovne strelice, sve ću da kažem posle revanša. Naša ekipa sasečena je u drugom minutu, tad nam je pokazano da nemamo šta da tražimo. Dobro smo prošli, da su nam Inđijci dali pet golova ništa ne bi bilo čudno - dodao je Antić.

Šta kažete na ove reči čoveka koji je na toj utakmici napao dotičnog sudiju?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.