CELU NOĆ SAM PLAKAO UZ TUŽNE SRPSKE PESME: Dušan Tadić bio u agoniji posle tragičnog ispadanja iz Lige šampiona!
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

OVO NISTE ZNALI

CELU NOĆ SAM PLAKAO UZ TUŽNE SRPSKE PESME: Dušan Tadić bio u agoniji posle tragičnog ispadanja iz Lige šampiona!

Tim iz Amsterdama je bio posebno zanimljiv ljubiteljima fudbala u Srbiji zbog srpskog reprezentativca Dušana Tadića koji je igrao sjajno prošle sezone

Objavljeno:

Meč polufinala Lige šampiona u kome su se sastali Ajaks i Totenhem rastužio je navijače koji su se tokom protekle sezone zaljubili u igru Kopljanika.

Tim iz Amsterdama je bio posebno zanimljiv ljubiteljima fudbala u Srbiji zbog srpskog reprezentativca Dušana Tadića koji je igrao sjajno prošle sezone. Malo je falilo da Ajaks duploj kruni doda i trofej Lige šampiona, ali je Lukas Moura srušio snove holandske ekipe. Posebno je bilo teško Tadiću.

- Znate, kada sam razočaran, volim da plačem… Da se predam emocijama. Tada sve izađe iz vašeg tela. Kada sam došao kući, pustio sam neke tužne srpske pesme i seo na kauč. Onda sam otišao u krevet i mislim da samo sat vremena te noći nisam plakao. Pomoglo mi je kada sam ujutro video decu - rekao je srpski fudbaler za "Ajax life".

Međutim, bez obzira na nesrećno izgubljeno polufinale, sezona nije bila loša za Kopljanike.

- Prošlo je dosta vremena otkako je Ajaks osvojio poslednju duplu krunu. Bila je ovo fantastična sezona i kako je odmicala, bili smo sve gladniji uspeha. Učinili smo Ligu šampiona uzbudljivijom. Zaslužili smo da igramo finale - dodao je Tadić.

Sezona je za Tadića bila uspešna i na individualnom planu. Postigao je 38 golova i upisao 24 asistencije na 56 mečeva u svim takmičenjima, a bolji od njega u Evropi je bio samo Lionel Mesi.

- Izgubio sam naviku za zimsku pauzu jer u Engleskoj igrate bez prestanka. A baš mi je bila potrebna ta pauza. Dodatno sam obratio pažnju na dijetu a dosta toga je promenio i način igre. U Sautemptonu smo se branili što je iziskivalo veće fizičke napore, dok mi je Ajaksov način igre dao dodatnu energiju - zaključio je reprezentativac Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.