ZVEZDIN POKLON ZVEZDAŠIMA ZA PROSLAVU TITULE: Da biste ovo imali ne morate čak ni da budete na stadionu!
Crvena zvezda je spremila još jedan poklon navijačima, Foto: Espreso.co.rs

Sigurno će im se dopasti

ZVEZDIN POKLON ZVEZDAŠIMA ZA PROSLAVU TITULE: Da biste ovo imali ne morate čak ni da budete na stadionu!

Crveno-beli su priredili još jedno iznenađenje svojim navijačima na dan kada se proslavlja titula

Objavljeno: 15:39h

Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za sve zvezdaše.

Navijači od sada mogu preuzeti novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije voljenog kluba i da istraže nove funkcionalnosti.

- I dalje ćete najbrže i najpouzdanije dobijati sve vesti i zanimljivosti iz voljenog kluba, samo na još atraktivniji način. Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sledeće opcije - navodi se na sajtu kluba i dodaje:

Nova aplikacija FK Crvena zvezda
Nova aplikacija FK Crvena zvezdafoto: crvenazvezdafk.com

- Uz novi "meč centar" nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije. Takođe, od sad imate jedinstvenu prilikuda i vi učestvujete u kreiranju sadržaja koji će biti u okviru aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

Umeo je Milorad Kosanović da iznenadi Zvezdu, a očekuje da će Vladan Milojević zbog finala Kupa sa Partizanom na teren poslati kombinovani sastav. Ako volite rizik, dupla šansa X2 plaća se kvotom 4,40. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Crvena zvezda – Napredak.

- Kao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare. Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu. Кao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FК Crvena zvezda aplikaciji.

Crveno-beli su spremili dve verzije ove aplikacije: verziju za iOS možete preuzeti OVDE, dok je verzija za korisnike androida dostupna OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.