MILOŠEVIĆ PRVI PUT REKAO KOJI IGRAČ IMA SIGURNO MESTO U STARTNOJ POSTAVI: Kad god je igrao, mi smo pobeđivali!
Savo Milošević pred utakmicu sa Proleterom, Foto: Starsport©

Neće biti teško da pogodite

MILOŠEVIĆ PRVI PUT REKAO KOJI IGRAČ IMA SIGURNO MESTO U STARTNOJ POSTAVI: Kad god je igrao, mi smo pobeđivali!

Trener crno-belih poručuje da će ceo meč protiv Proletera biti u znaku legende kluba

Objavljeno:

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da će predstojeća utakmica protiv Proletera uSuperligi cela biti u znaku kapitena Saše Ilića koji će na kraju sezone završiti igračku karijeru. - Takmičarski nam predstoji još jedna bitna utakmica, jer želimo da probamo da ostanemo na trećem mestu, ipak sve ostaje upisano u istoriji. Bez obzira što niko nije zadovoljan ovom sezonom, ipak je bolje biti treći nego četvrti. Naravno, sutrašnji meč će biti u znaku našeg kapitena, koji sve to zaslužuje. Svi znate koji značaj ima Saša Ilić za klub poslednjih decenija. Biće u startnoj postavi i igraće koliko može - rekao je Milošević novinarima u Beogradu.

Savo Milošević je potvrdio da će Saša Ilić biti u startnoj postavi
Savo Milošević je potvrdio da će Saša Ilić biti u startnoj postavifoto: Starsport©

Partizan će u nedelju na svom stadionu dočekati Proleter u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije, a poslednji meč u Humskoj odigraće 41-godišnji Ilić. - Imaće tim oko sebe, a mi ćemo probati da pobedimo. Siguran sam da i on ima želju da se od svog stadiona oprosti pobedom. On je pokazao u ovom periodu da itekako doprinosi timu, jer kad god je igrao, mi smo pobeđivali - rekao je trener crno-belih. On je napomenuo da ovaj meč neće biti "pravi oproštaj" od Ilića, s obzirom da Partizan u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" očekuje poslednji meč u sezoni protiv Crvene zvezde u finalu Kupa.

Savo Milošević nije želeo da komentariše promenu domaćinstva finala Kupa
Savo Milošević nije želeo da komentariše promenu domaćinstva finala Kupafoto: Starsport©

Upitan kako komentariše promenu domaćinstva finala Kupa Srbije, Milošević je samo kratko rekao "nikako".

On se osvrnuo i na potpisivanje profesionalnog ugovora mladog Lazara Pavlovića koji je debitovao u revanšu protiv Radničkog u sredu.

- To je igrač od kog će Partizan imati veliku igračku, ali i finansijsku korist u budućnosti. Siguran sam da je on jedan od naših najvećih potencijala i da će mnogo doneti i srpskom fudbalu.

Savo Milošević je rekao da je mladi Lazar Pavlović budućnost Partizana
Savo Milošević je rekao da je mladi Lazar Pavlović budućnost Partizanafoto: Starsport©

Milošević je rekao da je Proleter najprijatnije iznenađenje Superlige Srbije, kao i da će zbog finala Kupa biti "određenih promena u timu". Partizan je pozvao sve navijače da dođu ranije, pošto će se u 18.30 na semaforu emitovati film od 25 minuta u kome će se razni saigrači i bivši treneri opraštati od Ilića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.