OVAKO HRVATI KOMENTARIŠU ZVEZDINU TITULI IZ 46: Vuletić je na beskrajno neprimeren i drzak način divljao!
Foto: Starsport©

odjeci iz komšiluka

OVAKO HRVATI KOMENTARIŠU ZVEZDINU TITULI IZ 46: Vuletić je na beskrajno neprimeren i drzak način divljao!

A ako je za utehu crno-belima posle najnovije odluke Pravne komisije FSS, ''Večernji list'' u svom tekstu podseća i da je Partizan klub ''koji se u sportskim almanasima navodi kao prvi prvak Jugoslavije iz 1947'

Objavljeno:

Crvenoj zvezdi je na zasedanju Pravne komisije Fudbalskog saveza Srbije priznata titula iz 1946. godine, a ova tema će se naći i na predstojećoj sednici Skupštine FSS, koja bi trebalo da uvaži, ili odbaci mišljenje pomenute komisije.

S obzirom da je prethodno i u Hrvatskoj viđeno nešto slično, kada je Hajduku priznata titula iz prve posleratne godine, tamošnjim medijima ova tema nije nepoznata, ali ono što posebno izdvajaju u izveštajima o Zvezdinoj tituli iz 1946. godine, jeste jedan deo izjave potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je na sednici Pravne komisije jedini glasao protiv.

-Zvezda insistira na odluci Hrvatskog nogometnog saveza koji je Hajduku dodelio titulu. Ugledanje na HNS, odnosno na naciju koja slavi Jasenovac, u najblažem obliku je degutantno - prenose hrvatski mediji Vuletićeve reči.

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletićfoto: Starsport©

Ovo je izazvalo njihovo ogorčenje, pa tako ''Večernji list'' ocenjuje da je Vuletić ''ničim izazvan u sve upetljao Hrvatsku, i to na beskrajno neprimeren i drzak način''.

Sličnu ocenu ima i hrvatski portal ''dnevno.hr'', koji navodi da je Partizanov potpredsednik ''ispred novinara u petak, najblaže rečeno, divljao''.

A ako je za utehu crno-belima posle najnovije odluke Pravne komisije FSS, ''Večernji list'' u svom tekstu podseća i da je Partizan klub ''koji se u sportskim almanasima navodi kao prvi prvak Jugoslavije iz 1947''.

Jasno je, ova tema će i dalje privlačiti pažnju, jer se u Humskoj ne mire sa pomenutom odlukom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.