SVI SU ODUŠEVLJENI ARNOLDOVIM KORNEROM: Da li je as Liverpula najstrašnije ukrao foru od Crvene zvezde?
Origi - Bogdanović, Foto: Printscreen/Youtube

I LUKAVSTVO SE UČI

SVI SU ODUŠEVLJENI ARNOLDOVIM KORNEROM: Da li je as Liverpula najstrašnije ukrao foru od Crvene zvezde?

Da li se sećate ovog poteza?

Objavljeno: 12:49h

Ceo svet priča o neverovatnom lukavstvu Trenta Aleksandera Arnolda, koji je na magičan način asistirao za Divoka Origija iz kornera, prevarivši celu odbranu Barselone i Marka Andrea ter Štegena za pobedonosni gol, vredan plasmana Redsa u finale Lige šampiona.

Međutim, retko ko se seća da su slične stvari već viđene u evrokupovima, i to sada već davne 2009. godine, kada je Crvena zvezda, nažalost, ispala od Slavije iz Praga u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Tada su Česi imali prednost iz prvog meča, ali umalo da je crveno-beli anuliraju (na kraju ipak nisu), ponajviše zahvaljujući lukavom potezu Pavla Ninkova, koji nije želeo da čeka da se igrači gostujućeg sastava vrate, već je odmah prosledio loptu Slavku Peroviću, koji ju je smestio u praznu mrežu.

Kvota da će Dušan Tadić večeras u Amsterdamu biti prvi strelac je 7,00, a da će reprezentativac Srbije zatresti mrežu, nebitno kad, je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Taj momenat možete da vidite na 10.55 priloženog video snimka.

Nije baš korner, ali definitivno jeste podjednako zanimljiva situacija. Možda ju je Arnold gledao kada je bio "mali", jer ipak, to se desilo sada već davne 2009.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.