KO IDE, A KO DOLAZI? Poznat status igrača Partizana, neki odlasci su već neminovni!
Fudbaleri Partizana posle pobede nad Napretkom, Foto: Starsport©

igrački kadar

KO IDE, A KO DOLAZI? Poznat status igrača Partizana, neki odlasci su već neminovni!

Čak 11 igrača Partizan je prosledio na pozajmice i oni će se početkom juna vratiti u klub

Objavljeno:

Partizan očekuju još dve utakmice u šampionatu Srbije i eventualno još toliko u nacionalnom Kupu, i završiće se po svemu veoma teška sezona za crno-bele.

Jasno je da klub iz Humske očekuje potpuna rekonstrukcija igračkog kadra, a po svemu sudeći sportski direktor neće biti poznat u skorije vreme.

„Mozzart sport“ piše, kako će glavnu reč u prelaznom roku imati trener Savo Milošević i generalni direktor Miloš Vazura.

Partizan u narednoj sezoni više neće u igračkom kadru imati legendarnog kapitena Sašu Ilića, koji završava karijeru, a klub će napustiti i Bojan Ostojić, kojem ističe ugovor. Danilo Pantić mora natrag u Čelsi, jer mu ističe pozajmica, a tri miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula za 22-godišnjeg vezistu je previsoka za crno-bele, koji će ponovo pokušati da pronađu neki kompromis londonskim sa „plavcima“.

Danilo Pantić će morati da se vrati u Čelsi na kraju sezone
Danilo Pantić će morati da se vrati u Čelsi na kraju sezone foto: Starsport©

Crno-beli su u teškoj finansijskoj situaciji pa će pokušati da prodaju određeni broj igrača. U prvom redu pominju se mladi štoperi Strahinja Pavlović i Svetozar Marković, zatim Rikardo Gomeš, potom Zoran Tošić, Goran Zakarić, Saša Zdjelar i Nemanja R. Miletić.

Čak 11 igrača Partizan je prosledio na pozajmice i oni će se početkom juna vratiti u klub, ali da li će se u njemu i zadržati veliko je pitanje. Reč je o Ognjenu Ožegoviću (Arsenal iz Tule), Sejdubi Sumi (Makabi iz Haife), Gabrijelu Enakeu (Dunarea), Nemanji Stevanoviću, Veljku Birmančeviću (Čukarički), Juriju Vakulku (Arsenal iz Kijeva), Marku Jovičiću (Hibernijans, Malta), Luki Cucinu (Spartak), Jovanu Kokiru, Strahinji Jovanović, Jovanu Trniću (Teleoptik).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.