PRELAZNI ROK U PARTIZANU JE VEĆ POČEO: Glavni igrač Čuke stiže u Humsku, obeštećenje je milionsko?
FK Čukarički, Foto: Starsport©

Ima li kvalitet za ovaj klub?

PRELAZNI ROK U PARTIZANU JE VEĆ POČEO: Glavni igrač Čuke stiže u Humsku, obeštećenje je milionsko?

Partizan u četvrtom kolu plej-ofa Superlige dočekuje Mladost iz Lučana, a dan pred tu utakmicu, pojavila se ova informacija

Objavljeno:

Loša sezona je iza fudbalskog kluba Partizan, a kako i sledeća ne bi bila takva, čelnici kluba iz Humske moraju pod hitno da se okrenu letnjem prelaznom roku.

Prvi na listi želja crno-belih je fudbaler Čukaričkog Samjuel Ovusu, a s obzirom da je on ugovorom čvrsto vezan za klub sa Banovog Brda, obeštećenje će iznositi minimum milion evra, prenosi Telegraf.

Slavlje Samjuela Ovusua
Slavlje Samjuela Ovusua foto: Starsport©

Fudbaler iz Gane ima 23 godine, u Srbiji je nastupao i za Radnik iz Surdulice, a posle epizode u Turskoj, 2017. je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Ovusu je ove sezone za "Čuku" odigrao 30 mečeva i postigao je šest golova, uz čak devet asistencija. Isti izvor prenosi da će "Brđani" tražiti najmanje milion evra na ime obeštećenja.

Ostaje neizvesno ko će u ime Partizana dogovarati Ovusuov, ali i druge potencijalne transfere, obzirom da je klub i dalje bez sportskog direktora, nakon ostavke Ivice Ilijeva.

Partizan u četvrtom kolu plej-ofa Superlige dočekuje Mladost iz Lučana, koja je trećeplasirana na tabeli sa dva boda više od crno-belih, a susret je zakazan za sutra od 18 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.