ŠUŠKA SE DA ĆE PREĆI U CRVENU ZVEZDU: Mihajlović dobio priznanje, pa otkrio kakva će mu biti sudbina!
Siniša MIhajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

PRIZNANJE

ŠUŠKA SE DA ĆE PREĆI U CRVENU ZVEZDU: Mihajlović dobio priznanje, pa otkrio kakva će mu biti sudbina!

Ove godine jedan od laureata je i srpski trener koji je pre tri meseca seo na klupu Bolonje i uspešno je izvukao iz zone ispadanja

Objavljeno:

Trener Bolonje Siniša Mihajlović dobio je priznanje u Italiji.

Trofej "Mauricio Maestreli" u Kalču se dodeljuje najboljima u nekoliko kategorija. Ove godine jedan od laureata je i srpski trener koji je pre tri meseca seo na klupu Bolonje i uspešno je izvukao iz zone ispadanja. Na četiri kola pre kraja Serije A, Bolonja je 14. na tabeli, sa osam bodova više u odnosu na granicu ispadanja.

Popularni Miha je dobio nagradu za najboljeg trenera od početka 2019. godine, a nagrađeni su još Bepe Marota, Andrea Pinamonti, Arijedo Braida, Domeniko Krišito, Danijele Fađano i Frančesko Gireli.

- Mislim da smo u Bolonji uradili ono što se opisuje rečima - vratili smo crkvu u centar sela. I, veoma sam srećan, i zbog navijača i zbog predsednika. Nije bilo lako pre tri meseca kada smo počeli, ali mislim da su rezultati čak i iznad mojih očekivanja. Međutim, još nam nedostaje završni udarac. Ako sve prođe kako valja protiv Milana, mislim da smo od narednog ponedeljka na bezbednom - rekao je Mihajlović na dodeli nagrada održanoj na stadionu "Benito Stipre" u Frozinoneu.

Pitanje je da li će da nastavi da radi u Bolonji imajući u vidu da su se u srpskim medijima pojavljivale informacije da će preuzeti kormilo Crvene zvezde.

- Neću da skrivam činjenicu da je moja želja da nastavim da radim u Bolonji. Kao što sam govorio i tokom prethodne dve sedmice, kada matematički obezbedimo opstanak u Seriji A, čelni ljudi kluba i ja ćemo razgovarati. Svako će reći šta ima da kaže, pa ako stvari prođu dobro, ako imamo iste ideje.... Evo, da li je Klaudio Fenući pričao o ambicioznom projektu? Hajde da vidimo šta će biti. Jer, spas je bio ono zbog čega sam došao, sve preko toga - posebna je priča - dodao je srpski stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.