DELIJE ODUŠEVILЕ MILOJEVIĆA GESTOM ZA SAŠU ILIĆA: Sale je veliki igrač! To je nešto što vredi videti u fudbalu!
Vladan Milojević o 160. Večitom derbiju, Foto: Starsport©

I o Vujadinu Saviću

DELIJE ODUŠEVILЕ MILOJEVIĆA GESTOM ZA SAŠU ILIĆA: Sale je veliki igrač! To je nešto što vredi videti u fudbalu!

Trener crveno-belih je naveo da je Savića iz taktičkih razloga ostavio na klupi

Objavljeno: 22:42h

Crvena zvezda je pobedila Partizan u 160. Večitom derbiju 2:1.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je posle meča na konferenciji za medije istakao da je poraz od Čukaričkog prošle nedelje uticao na njegove igrače uoči derbija i da zato na terenu nisu baš radili ono što je on želeo.

- Čestitam akterima obe ekipe na jednom derbiju koji je imao sve. Očekivali smo utakmicu gde smo želeli da imamo više taj posed, ali mi je, od trenutka kada sam došao, jasno da je veliki ulog. Moramo da preuzimamo odgovornost i igramo u nekim zonama u kojima želimo. Derbi je uvek sa puno naboja. Dolazimo u ovaj susret posle poraza na Banavom Brdu. Taj šamar koji smo dobili je dobro brideo i to se videlo na licima mojih igrača na treningu. Ponavljam, čestitam igračima i divnim našim navijačima.

Iznenadio je Milojević odlukom da izostavi iz startne postave kapitena Vujadina Savića.

Vladan Milojević se dotakao odluke da Savić ostane na klupi
Vladan Milojević se dotakao odluke da Savić ostane na klupifoto: Starsport©

- Za mene su svi kapiteni. Vujadin je jedan sjajan dečko i sjajan igrač. Ali, zbog aspolutno taktičkih stvari sam se opredelio za ovaj tim. Verujem pre utakmice sa Partizanom postoji mnogo iznenađenja u odnosu na to kako i šta ja vidim. Kapiten nije samo na terenu, već je to svuda. Ponavljam, svi su za mene kapiteni.

Ono što je bio poseban trenutak na derbiju jeste i momenat kada su Delije ukazale poštovanje kapitenu Partizana Saši Iliću, transparentom koji su mu posvetili, što je oduševilo i trenera crveno-belih.

Transparent Delija za Sašu Iliću
Transparent Delija za Sašu Ilićufoto: Starsport©

- Puna naklonost za ono što su uradili. Sale je jedan veliki igrač. bez obzira na to što je igrač protivničkog tima. Divan gest i to je nešto lepo što vredi videti u fudbalu - rekao je Milojević o tome.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.