ODIGRAO JE POSLEDNJI VEČITI DERBI U KARIJERI: Sale Ilić progovorio o transparentu koji je dobio od Delija!
Delije su na ovaj način ukazale poštovanje Saši Iliću, iako je on simbol njima omraženog kluba, Foto: Starsport©

Prija mu, iako je razočaran zbog rezultata

ODIGRAO JE POSLEDNJI VEČITI DERBI U KARIJERI: Sale Ilić progovorio o transparentu koji je dobio od Delija!

Kapiten crno-belih je doživeo ono što niko nije pre njega

Objavljeno: 22:18h
Nikola Husein

Saša Ilić, legenda i kapiten Partizana, odigrao je svoj poslednji Večiti derbi u karijeri, makar ako ne dođe do susreta dva kluba u finalu nacionalnog Kupa.

Jedan od najboljih srpskih fudbalera odigrao je poslednjih petnaestak minuta 160. Večitog derbija, tokom kojih nije uspeo da pomogne svom klubu da izbegne poraz od Crvene zvezde.

Ipak, u vezi sa njim, jedna druga stvar je bila u centru pažnje cele sportske javnosti u Srbiji, a koja je potvrdila kakav je on samo igrač i čovek.

Naime, tokom prvog poluvremena, Delije su isključivo njemu posvetile transparent i to pohvalan, u kome mu izražavaju poštovanje za karijeru i ponašanje tokom nje, iako je kapiten njima najomraženijeg tima.

- U svakom kukolju, žita ima, dobar kapiten, najgoreg tima. Saša Ilić, živeli - pisalo je na transparentu kojim su Delije želele da iskažu poštovanje svom velikom rivalu.

Delije sa transparentom posvećenom Saši Iliću
Delije sa transparentom posvećenom Saši Ilićufoto: Espreso.co.rs

A posle meča, i Ilić je želeo da im se zahvali na tom gestu.

- Za sve ove godine koje sam proveo u Partizanu, bio sam veoma korektan prema navijačima Crvene zvezde. To je bilo veliko poštovanje prema meni i ja im se zahvaljujem na tome. Ja nisam preterano raspoložen, jer smo izgubili utakmicu. Meni je ovo poslednji večiti derbi kao igraču, malo sam razočaran, ali šta ćemo - rekao je Ilić, a potom dodao o Delijama:

- Nisam osoba koja voli puno da provocira i uvek sam se trudio da budem korektan. To je dokaz da sam za ovih 20 i nešto godina koliko igram u prvom timu Partizana, verovatno to i zaslužio i odnosom prema fudbalerima i navijačima Zvezde - dodao je Ilić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.