Savo Milošević pun optimizma posle poraza u Večitom derbiju i pada na peto mesto!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

ČESTITAO ZVEZDI

Savo Milošević pun optimizma posle poraza u Večitom derbiju i pada na peto mesto!

Rekao je i da su greške sastavni deo fudbala

Objavljeno: 22:47h

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi na današnjoj pobedi, za koju je rekao da je zaslužena, i kazao da nije nezadovoljan onim šta su njegovi fudbaleri prikazali na Večitom derbiju.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Pokazala je više strpljenja i to je presudilo. Imala je psihološku prednost zbog stanja na tabeli i celokupne situacije. Neprijatan je poraz, ali nisam nezadovoljan onim što smo pokazali. Ima određenog pomaka. Suviše je malo vremena da bismo mogli mnogo toga da uradimo u svim segmentima igre - rekao je Milošević posle utakmie na stadionu Zvezde.

Partizan je izgubio od Večitog rivala sa 2:1 i četiri kola pre kraja Superlige pao na peto mesto u srpskom prvenstvu.

- U dobrom delu utakmice smo u dobroj meri parirali Zvezdi u svim segmentima. Pomislili smo u jednom momentu da možemo više i prenaglili smo - kazao je Milošević.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Rekao je da su greške sastavni deo fudbala.

- Greške su sastavni deo fudbala. Psihološki pritisak koji imamo, ne samo u ovoj utakmici... Ova ekipa je bila sklona padovima i u prošlosti. Pokušavamo da to saniramo koliko je moguće. Toliko smo da smo pomislili da u drugom poluvremenu možemo da napadnemo malo više - rekao je trener Partizana.

Partizan četiri kola pre kraja zauzima peto mesto na tabeli.

- Naša mini-liga počinje od Lučana. Derbi je mogao da nam donese bonus pred kraj prvenstva i u poslednje četiri utakmice moramo da izborimo evropsku vizu. Situacija je uvek dobra kada zavisite isključivo od sebe - naveo je trener crno-belih.

Milošević je istakao da se lepo oseća pored aut linije od kad je preuzeo mesto trenera Partizana i da je takav osećaj imao i danas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.