SRAMNI INCIDENTI U NIŠU: Simo Krunić se zaletao na navijače, a Vidak Bratić se zaleteo na njega da ga bije!
Obezbeđenje drži Vidaka Bratića da ne uleti u svlačionicu i napadne Sima Krunića, Foto: Printscreen/Arena Sport 1

Skandal u režiji trenera

SRAMNI INCIDENTI U NIŠU: Simo Krunić se zaletao na navijače, a Vidak Bratić se zaleteo na njega da ga bije!

Skandaloznim scenama smo prisustvovali na Čairu

Objavljeno: 23:13h

Zavarničilo je u Nišu pred sam kraj fudbalskog derbija između Radničkog i Čukaričkog, ali da stvar bude još gora, to se dogodilo između trenera dva tima.

Mnogo uzbuđenja je bilo u samom finišu utakimice na "Čairu" u kojoj su gosti iz Beograda stigli do izjednačenja golom posle indirekta u prvom minutu sudijske nadoknade, a incidenti su se dogodili pre i nakon pogotka.

Trener Čukaričkog, Simo Krunić, iz za sada nepoznatih razloga isključen i on je nakon toga trčao preko celog terena da bi otišao u svlačionicu.

Međutim, u tom momentu je zastao ispred izlaza i potom krenuo ka navijačima, gestikulirajući nešto. Tada mu je prišao delegat i uspeo da ga natera da ode u svlačionicu.

Nakon gola Čukaričkog, usledilo je slavlje na jednoj strani, a žestoki protesti na drugoj, da bi potom bio isključen pomoćni trener Nišlija, Vidak Bratić.

Asistent Nenada Lalatovića (koji nije bio prisutan na ovom meču iz nepoznatih razloga), se potom zaleteo prema svlačionici u želji da se obračuna sa nekim (verovatno trenerom "Brđana" Simom Krunićem).

Međutim, uletelo je obezbeđenje koje je pokušavalo da ga spreči, kao i pojedini igrači. Međutim, Bratić se ipak otrgao i otrčao u svlačionicu, ali nadamo se da nikakvog fizičkog obračuna tamo nije bilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.