ČUKARIČKI ŠOKIRAO RADNIČKI USRED NIŠA U 91. MINUTU! Nenad Lalatović opet u centru pažnje, Simo Krunić vileneo!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

Superliga, plej-of, 3. kolo

ČUKARIČKI ŠOKIRAO RADNIČKI USRED NIŠA U 91. MINUTU! Nenad Lalatović opet u centru pažnje, Simo Krunić vileneo!

Iako je Nermin Haskić golom u 62. minutu razgalio Meraklije, crno-beli sa Banovog brda su preko Luke Stojanovića izjednačili u 91. minutu

Objavljeno: 17:45h

U jednom od najvažnijih mečeva ove sezone u Superligi, Radnički iz Niša i Čukarički su posle velike drame remizirali sa 2:2 u trećem kolu plej-ofa.

Usred Čaira, Meraklije su golovima Lazara Ranđelovića iz prvog i Nermina Haskića iz drugog poluvremena došli do preokreta posle početnog hladnog tuša u režiji Luke Stojanovića kome je prethodio haos u režiji trenera Čukaričkog Sima Krunića, o kom takođe imate priliku da čitate na našem sajtu.

Međutim, isti taj igrač je u 91. minutu slomio srce Nišlijama, pošto ih je golom odaljio sa jednog, na tri boda iza Crvene zvezde, koja bi u slučaju trijumfa nad Partizanom gotovo osigurala titulu. Čak i u slučaju poraza, Radničkom bi bila potrebna još dva kiksa Zvezde, jer bi ona i u slučaju istog broja bodova bila prva, pošto je na tom mestu završila "regularni" deo prvenstva.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Beta/Saša Đorđević

Inače, Nenad Lalatović iz nepoznatih razloga nije bio na klupi svojih Nišlija ovog popodneva na "Čairu", već je četvrti put u sezoni njegovu ulogu preuzeo Dragan Šarac.

Živo nas interesuje šta je ovog puta bio razlog, a verovatno će to biti otkriveno u narednim satima.

Evo i pogleda na tabelu:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.