KRUNIĆ UMESTO O POBEDI NAD ZVEZDOM, O DRUGARIMA KRSTAJIĆU I KOKEZI: Nisam poltron! Terza je moj brat rođeni!
Simo Krunić o drugarima Krstajiću, Kokezi i Terziću, Foto: Starsport©

Iznenadio sve

KRUNIĆ UMESTO O POBEDI NAD ZVEZDOM, O DRUGARIMA KRSTAJIĆU I KOKEZI: Nisam poltron! Terza je moj brat rođeni!

Trener Čukaričkog je imao i emotivan izliv na konferenciji

Objavljeno:

Neobičnu konferenciju za novinare održao je Simo Krunić posle jedne od najvećih pobeda u karijeri.

Čukarički je čudesnim preokretom savladao Crvenu zvezdu, koja do ovog meča nije bila poražena u 57 uzastopnih mečeva u Superligi Srbije, ali trener "brđana" je manje pričao o tom meču, nego više o svom nastupu na Javnom servisu.

Kruniću je zasmetalo što je u javnosti okarakterisan kao poltron zato što je kao gost u studiju RTS-a povodom mečeva četvrtfinala Lige šampiona, više pričao i zahvaljivao se Mladenu Krstajiću, Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, pa je on sada odlučio da odgovori na takve tvrdnje.

Simu Kruniću su teško pale optužbe da je poltron
Simu Kruniću su teško pale optužbe da je poltronfoto: Starsport©

- Bio sam na RTS-u i rekao sam šta sam imao. Ja sam čovek koji je uvek uz svoje drugove. Nisam ja nikakav poltron ili vanzemaljac kako su me nazivali pojedini novinari. Za mene lično Slaviša Kokeza je uradio veliku stvar. Vratio me je fudbalu kada nisam radio dve godine. I zato hvala njemu, hvala Zvezdanu Terziću, hvala Galetu (Obradoviću, vlasniku Čukaričkog, prim.aut). Svi su me oni prihvatili i vratili me fudbalu kada me nigde nije bilo - rekao je Krunić.

On se prisetio kako je svojevremeno beležio odlične rezultate sa Jagodinom (osvojio Kup prim. aut.) i ponovio da ne da svoje drugove.

Simo Krunić je nedavno postao pomoćnik Mladena Krstajića
Simo Krunić je nedavno postao pomoćnik Mladena Krstajićafoto: Starsport©

- Ne dam nikada na svoje drugove. A i zašto da ne kažem ono što je istina? Na Mundijalu smo ispali zbog sudijske odluke, potom smo bili prvi u Ligi Nacija, igrali kasnije nerešeno protiv Nemačke i Portugala. A znate svi kakve igrači oni imaju. To je veliki uspeh i o tome treba da pričamo - poručio je Krunić i potom dodao:

- Znate svi vi ovde da mi je Zvezdan Terzić kao brat rođeni. To je moj drug. Znam ja da je sada njemu teško, ali ja vodim računa o mom klubu.

Za kraj i koja reč o kolegama.

- Zna se da je Vladan Milojević prvi trener u Srbiji, Lalatović je drugi. A, evo ja sam sada treći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.