ZVEZDA VIŠE NIJE NEPOBEDIVA: Čuka čuknula šampiona pred Večiti derbi! Mudrinski napravio preokret od 0:2 do 3:2
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

2. kolo plej-ofa

ZVEZDA VIŠE NIJE NEPOBEDIVA: Čuka čuknula šampiona pred Večiti derbi! Mudrinski napravio preokret od 0:2 do 3:2

Sva dešavanja sa meča ste pratili na našem lajv-blogu:

Objavljeno: 19:33h

Čukarički je napravio senzaciju na Banovom brdu i naneo prvi poraz Crvenoj zvezdi još od 1. oktobra 2017. godine.

"Brđani" su predvođeni Ognjenom Mudrinskim, nekadašnjim napadačem crveno-belih, napravili neverovatan preokret protiv aktuelnog šampiona i prvoplasiranog tima na tabeli, tako što su nadoknadili 0:2 i stigli do trijumfa 3:2.

Nezaustavljiv je bio na ovom meču Ognjen Mudrinski koji je rešio da se osveti nekadašnjoj ekipi. Od tri šanse na meču dve je iskoristio, dok je jedan gol, i to kakav postigao Luka Stojanović.

Luka Stojanović slavi gol koji je postigao sa saigračima
Luka Stojanović slavi gol koji je postigao sa saigračimafoto: Starsport©

Povela je Zvezde posle sjajne akcije Vukanovića koji je poslužio Marina kao na tacni, a ovaj doneo vođstvo, da bi do 20. minuta bilo 2:0 za goste pošto je Šapić srušio Vukanovića u svom kaznenom prostoru, a Ben je bio precizan sa "bele tačke".

I maltene od tog trenutka ništa više nismo videli na ovom meču od izabranika Vladana Milojevića, koji posebno u drugih 45 minuta nisu stvorili nijednu šansu.

Na ovaj način je Čukarički prekinuo Zvezdin niz od 57 mečeva bez poraza u Superligi Srbije.

1 / 13 Foto: Starsport©

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA 3:2 (Mudrinski 22, 67, Stojanović 38 - Marin 6, Ben 19pen)

Čukarički: Stevanović – Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavac – Kovač (od 77. Kopitović), Docić – Luković, Stojanović, Birmančević - Mudrinski (od 71. Tedić) Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Milunović, Savić, Stojković – Čaušić, Jovančić – Ben (od 63. Simić), Ivanić, Marin - Vukanović (od 77. Jirka)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa meča ste pratili na našem lajv-blogu:

90'5. minut - Kraj utakmice na Banovom brdu! Zvezdina serija nepobedivosti je prekinuta!

88. minut - Bila je ovo dobra prilika za Zvezdu, slobodan udarac iz izgledne pozicije, ali je Marko Marin izveo očajno i poslao loptu daleko iznad gola.

85. minut - Nešto opasniji napad Zvezde, krenuo je Jirka, ali ništa se konkretno nije desilo pred golom crveno-belih.

77. minut - Crvena zvezda ostaje bez klasičnog napadača. Milojević je izveo i Bena i Vukanovića, a umesto njih su na terenu Simić i Jirka. Inače, Zvezda bez šanse u drugom poluvremenu.

75. minut - Prekinuta je igra na Banovom brdu, jer je igrač Čukaričkog Stefan Kovač ostao da leži na terenu. Nije poznato šta se dogodilo, ali on neće nastaviti igru i iznet je na nosilima sa terena.

Povređenog Stefana Kovača iznose sa terena
Povređenog Stefana Kovača iznose sa terenafoto: Printscreen/Arena Sport

67. minut - GOOOL! Potpuni preokret Čukaričkog! Ponovo Ognjen Mudrinski postiže gol protiv bivšeg kluba. Sjajan centaršut Docića iz prekida i na pravom mestu je napadač Čuke koji smešta loptu u mrežu.

65. minut - Pauza zbog ukazivanja pomoći golmanu Nemanji Stevanoviću u koga se zakucao Nemanja Milunović prilikom pokušaja da stigne na jedan centaršut.

Nemanja Stevanović je ostao na travi posle duela sa Nemanjom Milunovićem
Nemanja Stevanović je ostao na travi posle duela sa Nemanjom Milunovićemfoto: Printscreen/Arena Sport

57. minut - Nema uzbuđenja u ovom periodu meča.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

45. minut - Kraj vrlo zanimljivog i neobičnog prvog poluvremena!

38. minut - GOOOL! Kakva golčina na Banovom brdu! Luka Stojanović je "ubio pauka" u mreži Milana Borjana. Čukarički izjednačio posle 0:2 za Zvezdu!

22. minut - GOOOL! Šta se ada dogodilo?! Ognjen Mudrinski drugu šansu na meču koristi da zatrese mrežu svog nekadašnjeg tima.

19. minut - GOOOL! El Fardu Ben je siguran izvođač sa "kreča".

18. minut - PENAL! Pao je Vukanović u kaznenom prostoru domaćina posle duela sa mladim Šapićem, a sudija je odmah pokazao na "belu tačku".

14. minut - Kakva sada šansa za Ognjena Mudrinskog. Čak je i komentator pomislio da je lopta u mreži, ali je ona pogodila u stvari mrežu iza gola. Sjajan prodor Luke Lukovića koji je odlično uposlio nekadašnjeg napadača Zvezde, ali ovaj je šutirao tik pored gola.

6. minut - GOOOL! Nije mnogo trebalo crveno-belima da stignu do vođstva. Zamenili su uloge Vukanović i Marin, napadač je sjajno prodro u šesnaesterac Čukaričkog i potom poslužio kao na tacni Marina koji šalje loptu ispod golmana Stevanovića u mrežu.

17.00 - Počela je utakmica na Banovom brdu.

1 / 2 Foto: Espreso

SASTAVI:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Milunović, Savić, Gobeljić – Čaušić, Jovančić – Ben, Ivanić, Marin - Vukanović

Čukarički (4-2-3-1): Stevanović – Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavac – Kovač, Docić – Luković, Stojanović, Birmančević - Mudrinski

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.