KO TU LAŽE?! Opet se javio Hrvat koji bi da igra za Srbiju! On i dalje tvrdi da su ga zvali u našu reprezentaciju!
Bojan Knećević na meču protiv Salzburga, Foto: Youtube / Printscreen

JAVIO SE

KO TU LAŽE?! Opet se javio Hrvat koji bi da igra za Srbiju! On i dalje tvrdi da su ga zvali u našu reprezentaciju!

Iako mi mnogi govore da nemam razlog za to, ja imam potrebu da se izvinim ovim putem ljudima koji su se našli uvređenima - rekao je vezista Lokomotive

Objavljeno:

Mnogo bure je izazvala vest da je FS Srbije kontaktirao fudbalera zagrebačke Lokomotive Bojana Kneževića da zaigra za Orlove.

Vezista Dinama, koji je na pozajmici u Lokomotivi se javio u nameri da "isegla" stvar.

– Ovim putem imam potrebu da objasnim situaciju oko celokupne priče i svih medijskih napisa, te mojih izjava. Ja sam pre par dana zaista dobio poziv od čoveka koji se predstavio kao osoba iz FSS, postavio mi je par pitanja na koja sam sasvim normalno odgovorio, kao što sam i odgovorio svakom drugom ko me je pitao u vezi toga – kazao je Knežević za ‘Indeks’.

On je demantovao da će prihvatiti poziv Srbije.

– Duboko i posebno sam naglasio da je Hrvatska bila od malena i bit će uvek moj prvi izbor, bez obzira na sve. Niti u jednom trenutku ja nisam rekao da prihvatam poziv Srbije, niti da mislim da ću ga prihvatiti, nego da postoji mogućnost s pravne strane da nastupim za njih. Na šta sam ja rekao da nikada ne znaš šta nosi sutra i da ne odbacujem tu mogućnost u budućnosti.

Knežević u duelu sa Nasrijem
Knežević u duelu sa Nasrijemfoto: AP

Na kraju, Knežević se izvinio svima koji su se našli uvređeni.

Iako mi mnogi govore da nemam razlog za to, ja imam potrebu izviniti se ovim putem ljudima koji su se našli uvređenima. Nije mi bilo u cilju da podignem nikakve tenzije, nego pre svega, razmišljao sam i razmišljam i danas na jedan normalan sportski način kako bi po meni trebao razmišljati svaki profesionalac koji želi svojoj porodici omogućiti najbolje – zaključio je Knežević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.