HRVAT U REPREZENTACIJI SRBIJE: Fudbalski savez poslao poziv igraču Dinama da nastupa za Orlove - a on je prihvatio!
Bojan Knežević, Foto: Youtube / Printscreen

neverovatno

HRVAT U REPREZENTACIJI SRBIJE: Fudbalski savez poslao poziv igraču Dinama da nastupa za Orlove - a on je prihvatio!

- Videćemo šta nosi život i fudbal, nemoguće je predvideti rasplet

Objavljeno:

Dinamov talentovani igra dobio je iznenađujući poziv iz Beograda

Bojan Knežević, veznjak Lokomotive, igrač koji je godinama bio velika nada hrvatskog fudbala i Dinama, mogao bi u budućnosti da igra za Srbiju. Prvi aptil je prošao, nije šala, iz Beograda ozbiljno pokušavaju da otmu fudbalera Dinama koji je na pozajmici u Lokomotivi.

I sam Knežević je to potvrdio za hrvatske medije.

- Istina je! Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresovan. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uslove igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresovan ili odbijam takvu mogućnost. Ako kažem da me zanima, onda ćemo dalje razgovarati - ispričao je Knežević.

Zanima me, zašto ne?

Znači, nije isključio takvu mogućnost?

- Ne, naprotiv, rekao sam da me zanima, zašto ne? Pa, fudbal je to, ne treba gledati neke druge stvari. Svestan sam da će biti ljudi koji će tako gledati, međutim mene zanima samo fudbalski put, fudbalska priča. A, moram priznati, u Hrvatskoj mi perspektiva u ovom trenutku nije blistava, svestan sam toga, kako sad stvari stoje, teško da ću zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Srbija me zove, očito me jako želi, naravno da razmatram tu mogućnost.

Detalj sa meča Dinama i Juventusa
Detalj sa meča Dinama i Juventusa foto: AP

- Gledajte, meni je Hrvatska uvek prvi izbor, igrao sam u svim selekcijama, bio i kapiten U-19 reprezentacije, naravno, kad bi se pojavila mogućnost da moram birati... Ali, imam osećaj da me nakon ovog selektor Gračan i pozove u reprezentaciju, možda će to biti zbog toga da ne odem u Srbiju, a ne znam koliko je to dugoročno. Videćemo šta nosi život i fudbal, nemoguće je predvideti rasplet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.